Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ 2-2
Μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

Ισόπαλος 2-2 ήρθε με τον Αγιαξ ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Το αποτέλεσμα αφήνει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στους πρωταθλητές Ελλάδας, κυρίως διότι έδειξαν ικανοί να «κοιτάξουν στα μάτια» τον μεγάλο αντίπαλό τους. Φυσικά, οι Ολλανδοί με τα δύο εκτός έδρας γκολ και βέβαια με το πλεονέκτημα της έδρας στον επαναληπτικό του Αμστερνταμ, σε μια βδομάδα ακριβώς, είναι το φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ από πολύ νωρίς (10') βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Ζίγιεχ για τον Αγιαξ, δεν πτοήθηκε όμως και πριν τελειώσει το ημίχρονο είχε κάνει την ανατροπή και είχε προηγηθεί με 2-1, χάρη στα γκολ των Ακπομ (32') και Μάτος (39'). Στην επανάληψη ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσπάθησε όσο μπορούσε να διαφυλάξει το πολύτιμο προβάδισμα ενόψει ρεβάνς, ισοφαρίστηκε όμως στο τελικό 2-2 με γκολ του Χούντελαρ (57').

Την ίδια ώρα, στο άλλο ζευγάρι του 3ου γύρου που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, καθώς «βγάζει» τον αντίπαλο του ζευγαριού με τον Αγιαξ, η Καραμπάχ αποκτούσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης έναντι του ΑΠΟΕΛ, του οποίου επικράτησε με σκορ 2-1 μέσα στη Λευκωσία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ