Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικό αφιέρωμα στα λαϊκά τραγούδια στο Διακοπτό

Ενα μουσικό αφιέρωμα στα λαϊκά τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν διαχρονική αξία θα παρουσιαστεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου στο Διακοπτό, την Κυριακή 4 Αυγούστου, στις 21.00.

Τρεις νέες ερμηνεύτριες παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσική παράσταση - αναδρομή στα λαϊκά τραγούδια που αγαπήθηκαν, με τον τίτλο «Σερσέ Λα Φαμ». Το λαϊκό τραγούδι σε όλες του τις εκφάνσεις, από το ρεμπέτικο στα λαϊκά του '60, του '70, του '80, με ενδιάμεσες στάσεις στην παράδοση και τα αρχοντορεμπέτικα. Τραγούδια που λατρεύτηκαν, με την υπογραφή κορυφαίων λαϊκών συνθετών, σε ένα πρόγραμμα καθαρόαιμης λαϊκής διασκέδασης.

Στο τραγούδι η Δήμητρα Σταθοπούλου, η Μυρτώ Καμβυσίδη και η Επιστήμη Καμπουρόγλου. Συμμετέχει η Δημοτική Παιδική Νεανική Χορωδία του Δήμου Αιγιαλείας υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση.

Συμμετέχουν επίσης: Ράνια Γκικοπούλου (κιθάρα), Ιωάννα Πάλλα (ακορντεόν), Αντωνία Οικονομοπούλου (μπάσο) και Στρατής Σκουρκέας (κρουστά). Ακόμα, ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης στο μπουζούκι και τις ενορχηστρώσεις και ο Δημήτρης Χαλιώτης στην επιμέλεια του προγράμματος.

Είσοδος ελεύθερη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ