Τρίτη 23 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Της αυλής μας το φεγγάρι» στο «Από Κοινού»

Ο Δ. Κουτσούμπας με τους ηθοποιούς και τους Γ. Χασάπογλου και Π. Καναράκη
Ο Δ. Κουτσούμπας με τους ηθοποιούς και τους Γ. Χασάπογλου και Π. Καναράκη
Μια δροσερή καλοδουλεμένη επιθεώρηση, ιδανική για τα καλοκαιρινά βράδια στην Αθήνα, είναι η παράσταση «Της αυλής μας το φεγγάρι» του Γιώργου Χασάπογλου, σε σκηνοθεσία Ελένης Γερασιμίδου, στο Θέατρο «Από Κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι). Οι παραστάσεις είναι κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15.

Την παράσταση παρακολούθησε το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και τα μέλη της ΚΕ Δημήτρης Γόντικας και Διαμάντω Μανωλάκου.

«"Σ' αυτήν την όμορφη αυλή ταιριάζει ένα θέαμα με χιούμορ και μουσική", είπε ο Γιώργος Χασάπογλου κι εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία, "ξέρεις, κερνάμε και μπύρα ή αναψυκτικό με το εισιτήριο. Χρειαζόμαστε όμως καλογραμμένα κείμενα. Είσαι;". Κι έτσι έκλεισε η συμφωνία με τον Χασάπογλου», λέει πολύ παραστατικά ο θίασος του Θεάτρου «Από Κοινού».

«Τι μπορεί να συμβαίνει σε μια μικρή αυλή στο Γκάζι; Ολα όσα συμβαίνουν στη ζωή των αληθινών ανθρώπων. Από την αυλή μας περνούν όλοι οι τύποι της σύγχρονης Ελλάδας. Συνήθεις ύποπτοι, γνωστοί - άγνωστοι και μη εξαιρετέοι της καθημερινότητάς μας. Απ' όλα έχει ο μπαξές! - συγγνώμη, η αυλή του Θεάτρου "Από Κοινού"...».

Κείμενα: Γιώργος Χασάπογλου.

Σκηνοθεσία: Ελένη Γερασιμίδου.

Μουσική: Νίκος Ροκάς.

Χορογραφίες: Παντελής Καναράκης.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντώνης Ξένος, Μάρα Μπαρόλα, Αγγελική Ξένου, Χοβίκ Καραμπετιάν. Στην παράσταση της Παρασκευής έπαιξε ο Ανδρέας Βελέντζας αντικαθιστώντας τον Χ. Καραμπετιάν, λόγω ασθένειας.

Είσοδος με μπύρα/αναψυκτικό: 13 ευρώ και 10 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ, άτομα 65 ετών και άνω).

Τηλέφωνο: 211 4057249.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org