Τετάρτη 17 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κλείνει Βέρντε και Ολιβέιρα η ΑΕΚ

Τα τυπικά απομένουν όπως όλα δείχνουν για τη μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα από τη Νόριτς στην ΑΕΚ. Ο 28χρονος Πορτογάλος φορ, που αποτελεί εδώ και καιρό στόχο της «Ενωσης» για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, τα βρήκε με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο και αναμένεται στην Ελλάδα ίσως και σήμερα, για την ολοκλήρωση τη συμφωνίας. Προς θετική κατάληξη για την ελληνική ομάδα φαίνεται πως οδεύει και η υπόθεση της απόκτησης του Ισπανού εξτρέμ της Ρόμα, Ντανιέλε Βέρντε, καθότι ξεπεράστηκαν τα προβλήματα με τους μάνατζέρ του.

  • Συνάντηση για σημαντικά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με εκπροσώπους των FIFA και UEFA, στους οποίους έδωσε διαβεβαιώσεις για «σεβασμό στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου» όπως απαιτούν οι δύο διεθνείς συνομοσπονδίες.
  • Για σήμερα είναι προγραμματισμένη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος αντικαθιστά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έφυγε για να αναλάβει τη σαουδαραβική Αλ Χιλάλ.
  • Στο πρόσωπο του Πορτογάλου Ζοάο Νούνιες φαίνεται πως καταλήγουν στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στο κέντρο της άμυνας, ανατρέποντας τη φημολογία του προηγούμενου διαστήματος ότι οι «πράσινοι» είχαν επικεντρώσει τις προσπάθειές τους στην απόκτηση του Ολλανδού Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ