Τετάρτη 17 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Σηκώνουμε στους ώμους μας τη βαριά κληρονομιά της 100χρονης πορείας του Κόμματός μας

Καλωσόρισμα από τη φιλοξενούσα Οργάνωση Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας στους συμμετέχοντες στο Διήμερο

Μετά τις απογευματινές συζητήσεις που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον στο χώρο της κατασκήνωσης την Παρασκευή και πριν από τις βραδινές εκδηλώσεις, που ανάμεσά τους ξεχώρισε η βράβευση των μαχητών και μαχητριών του ΔΣΕ που παρουσίασε χτες σε ρεπορτάζ του ο «Ριζοσπάστης», η Οργάνωση Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της ΚΝΕ καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο, με χαιρετισμό που απηύθυνε ο Γραμματέας της και μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Θάνος Μπίμπας.

Ο Θ. Μπίμπας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους του δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη συνδρομή τους στην προετοιμασία του Πάρκου Κεφαλόβρυσου, ενώ ταυτόχρονα συνεχάρη τους δεκάδες συντρόφους που δούλεψαν ακούραστα για το στήσιμο του χώρου σε αυτό το πανέμορφο τοπίο.

Αναφέρθηκε ακόμα στη σημασία του Διημέρου, που έρχεται να κλείσει μια περίοδο πλούσιας πολιτικής δραστηριότητας της Οργάνωσης με τις πολλαπλές εκλογικές μάχες, στις οποίες η ΚΝΕ στάθηκε επάξια δίπλα στο πλευρό του Κόμματος.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, έδωσε και το στίγμα του περιεχομένου των εκδηλώσεων του Διημέρου που ακολούθησαν, τονίζοντας:

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Σηκώνουμε στους ώμους μας τη βαριά κληρονομιά της 100χρονης πορείας του Κόμματός μας, έχοντας στέρεα την πεποίθηση ότι η τελική έκβαση της αναμέτρησης θα είναι νικηφόρα για το λαό μας. Αναμετριόμαστε μαχητικά με τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων, εμπνεόμενοι από το δίκιο της υπόθεσής μας.

Η καλύτερη τιμή είναι ότι συνεχίζουμε στο δρόμο που βάδισαν οι σταυραετοί της Ρούμελης με το ηρωικό Κόμμα μας, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Καλή δύναμη σε όλους!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ