Πέμπτη 11 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέα στοιχεία για το βιασμό και τη δολοφονία στη Ρόδο

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ήρθαν στο φως, από τους υπολογιστές και τα κινητά των δύο κατηγορούμενων για το φόνο της κοπέλας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο κατηγορούμενος Ροδίτης ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της αναζητούσε επίμονα μέσω Facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Της έστειλε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, ενώ η κοπέλα του απάντησε τρεις ημέρες μετά και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά του είπε «Ρε μην με παίρνεις τηλέφωνο. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα».

Ο εν λόγω αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες πάλι μέσω Facebook. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της δολοφονίας, ο ίδιος, μέσω google και youtube, αναζήτησε ταινίες πορνό, ενώ την επόμενη μέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για την ανεύρεση της κοπέλας. Τέλος, μέχρι και τη σύλληψή του αντάλλασσε μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική...

Για τον άλλο κατηγορούμενο, σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε γνωστό ότι έγινε φίλος στο Facebook με την κοπέλα μόλις μια ημέρα πριν τη συνάντηση, τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της, δηλαδή στις 26 Νοέμβρη 2018. Επικοινώνησε ελάχιστα με τον φίλο του, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι Αρχές να σημειωθεί ότι ανέκτησαν τα δεδομένα τρεις μήνες αργότερα. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές. Τέλος, για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι την ώρα του εγκλήματος στο σπίτι στους Πεύκους, η γιαγιά του βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ