Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Προεκλογική δραστηριότητα του ΚΚΕ
Στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αθήνας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συναυλία στο Ιλιον (Αθλητικό Κέντρο Παλατιανής, λεωφ. Α. Παπανδρέου και Ευάγγελου Λιόση). Η συναυλία έχει θέμα «Οι ποιητές της ζωής μας - Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο» και γίνεται από το συγκρότημα της Οργάνωσης, στο οποίο συμμετέχουν επίσης μαθητές και απόφοιτοι από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ, υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα, θα μιλήσει στη Λυκόβρυση, στην πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης).

-- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα μιλήσει στον Μαραθώνα, στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ στην Ανθούσα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος στην Ανατολική Αττική, θα μιλήσει στο Λαύριο, στο Αγαλμα Μεταλλωρύχων.

-- Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος στην Α' Πειραιά, θα μιλήσει στο Ε' Διαμέρισμα Πειραιά, στη συμβολή των οδών Αντιπλοιάρχου Βλαχάκου και Παλαμήδου. Θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, επίσης υποψήφια στην Α' Πειραιά.

-- Στις 10 π.μ., ο Στάθης Σταθουλόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Pharmathen» και στις 11.45 π.μ. τις εγκαταστάσεις της «Lavipharm», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., η Κανέλλα Γεωργοπούλου και η Ευανθία Ρουτζούνη, υποψήφιες στον Νότιο Τομέα, θα επισκεφτούν τη Μονάδα Διανομής των ΕΛΤΑ στην Καισαριανή, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 9 μ.μ., στην Εύβοια, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Λουκά, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 6 π.μ., η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμπελοκήπων Κ. Μακεδονίας.

-- Στις 9 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στη Μενεμένη.

-- Στις 12 μ., ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος».

-- Στις 12 μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος στη Β' Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στα γραφεία προσωπικού στο εργοτάξιο του αμαξοστασίου του Μετρό.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org