Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΑΓΡΙΝΙΟ
Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ η μαζική συγκέντρωση

Μίλησε η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ογκώδης και με παλμό ήταν η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Αγρίνιο την περασμένη Τρίτη 2 Ιούλη, στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής. Το πλήθος των συγκεντρωμένων έφτασε στην πλατεία με την πορεία που ξεκίνησε από την προσυγκέντρωση. Με συνθήματα όπως «Ισχυρό ΚΚΕ, αντεπίθεση λαέ», «Εμπρός λαέ, τώρα ΚΚΕ» πορεύονταν προς το χώρο της συγκέντρωσης. Εκεί τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, νέοι και γυναίκες, με αρκετούς από αυτούς να κάνουν πρώτη φορά το βήμα να στηρίξουν το ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό ο Νίκος Μωραΐτης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ. Ανέφερε ότι μετά τις εκλογές θα είναι εδώ τα προβλήματα, η ανασφάλεια, άρα χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ, να βρίσκεται απέναντι σε όσους μας μαυρίζουν τη ζωή, μέσα και έξω από τη Βουλή, με τις προτάσεις του, στους χώρους δουλειάς, παντού.

Την κεντρική ομιλία έκανε η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Τόνισε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή όλοι δίνουμε τη μάχη για την ενίσχυση του Κόμματος, για να μη χαθεί καμία ψήφος. Ανέφερε ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αντιλαϊκή, πόσο μάλλον όταν τη Δευτέρα 8 Ιούλη το Γιούρογκρουπ θα συνεδριάσει με θέμα την Ελλάδα, για τη συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής.


Οπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε από εκεί που σταμάτησαν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ και η νέα κυβέρνηση, πιθανότατα της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσει από εκεί που θα σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος έχει μεγάλες ευθύνες, γιατί τα αριστερά του λόγια ήταν μανδύας για τη δεξιά πολιτική του. Η μόνη ψήφος που μετράει για το λαό, είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε και ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α. και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΚΕ. Εκανε κάλεσμα στους συναδέλφους του, εν ενεργεία και απόστρατους, να κάνουν το βήμα να στηρίξουν το ΚΚΕ, γιατί πραγματικός πατριωτισμός είναι η υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, όχι τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, των ΗΠΑ. Επίσης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στην επόμενη Βουλή, διεκδικούν έδρες 4 μνημονιακά κόμματα (ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΜΕΡΑ25), 2 φασιστικά, ακροδεξιά μορφώματα (Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση) και το ΚΚΕ!». Γι' αυτό η μόνη επιλογή είναι το ΚΚΕ.

Τη συγκέντρωση έκλεισε ο Σπύρος Κοτοπούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, λέγοντας: «Οι αγρότες ξέρουν ότι το ΚΚΕ ήταν δίπλα μας, στήριξε τα αιτήματα των μικρομεσαίων αγροτών. Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, που χτύπαγαν και χτυπάνε το εισόδημά μας και μας στέλνουν στα αγροτοδικεία όταν διεκδικούμε στα μπλόκα. Σε αυτές τις εκλογές σημασία έχει να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ, η δύναμή μας την επόμενη μέρα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ψήφο στο ΚΚΕ για δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση(12/9/2015)
Ναυπηγεία Σκαραμαγκά(23/1/2015)
Συμφέρον του λαού το δυνάμωμα του ΚΚΕ(10/5/2014)
ΑΤΙΤΛΟ(28/9/2002)
"Μαυρίστε το δικομματισμό, ψηφίστε ΚΚΕ"(13/9/1996)
Ευρύτατη η αποδοχή των θέσεων του ΚΚΕ(12/9/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org