Παρασκευή 5 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Στέλιος ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ

Δάσκαλος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Γιατί ΚΚΕ στις 7 Ιούλη

Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι κρίσιμη, πολύ περισσότερο της επόμενης Κυριακής και αυτό για τους παρακάτω λόγους:

1. Η χώρα μας παραμένει σταθερά δεμένη και αγκιστρωμένη σε μνημόνια και αντιλαϊκές πολιτικές που τελειωμό δεν θα έχουν, αν δεν σταματήσει κάποιος τους ντόπιους και ξένους λήσταρχους που θησαυρίζουν από αυτή την πολιτική.

2. Τα τύμπανα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και το συνεχές μοίρασμα αγορών και εδαφών πλανώνται απειλητικά πάνω από τη χώρα μας.

3. Η αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας, της εδαφικής ακεραιότητας και του εθνικού πλούτου της χώρας απειλούνται όσο ποτέ άλλοτε.

4. Η εθνική ανεξαρτησία, η κοινωνική δικαιοσύνη, οι βασικές κοινωνικές και ανθρώπινες ανάγκες καταπατήθηκαν βάναυσα από την «υποτιθέμενη αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από 200 σχεδόν χρόνια (από το 1821) έχουμε απόλυτη μείωση πληθυσμού, οι νέοι μας έφυγαν στο εξωτερικό, η ελπίδα, η αισιοδοξία και το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, για μια καλύτερη κοινωνία δεν υπάρχουν πλέον στα μυαλά και στην ψυχή του λαού μας.

Υπάρχει λύση, υπάρχει ελπίδα, υπάρχει διέξοδος; Βεβαίως υπάρχει, αρκεί ο λαός μας να στηριχτεί στο δίκιο του και να πιστέψει στις δικές του δυνάμεις και στις δικές του δυνατότητες. Μόνο ενωμένος ο λαός μας και με οδηγό και μπροστάρη το ΚΚΕ θα βγει από τα αδιέξοδα και τα δεσμά που του επιβάλλουν διαχρονικά ντόπιες και ξένες δυνάμεις.

Το ΚΚΕ σταθερά και αταλάντευτα εδώ και 100 χρόνια στέκει στο πλευρό του ελληνικού λαού και αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματά του. Ναι με λάθη, με ελλείψεις, με αδυναμίες, όλα αυτά τα 100 χρόνια, αλλά πάντα δίπλα και μαζί με το λαό και όχι ενάντιά του.

Μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ θα δώσει δύναμη και κουράγιο στο λαό μας και θα μπει φρένο στα σχέδια ντόπιων και ξένων καρχαριών και πλουτοκρατών. Ψήφο στο ΚΚΕ για να βγει πιο ισχυρό και δυνατό μετά τις εκλογές, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό και τη χώρα μας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αντώνης - Πάρις Σώτος(13/6/2012)
Χαρίλαος Μητσιμάρης(29/4/2012)
Να βγει απ' την κάλπη ισχυρό ΚΚΕ - δυνατός ο λαός(20/9/2009)
Να καταδικάσουμε την υποτέλεια και τον αυταρχισμό(27/3/2000)
Αυτοί τον πόλεμο, εμείς την ειρήνη(14/5/1999)
ΑΤΙΤΛΟ(25/8/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org