Τετάρτη 3 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1 - KΛΗΡΩΣΗ
Εντός έδρας τα φαβορί στην πρεμιέρα

Eurokinissi

Εντός έδρας «ποδαρικό» για τα φαβορί έβγαλε η χτεσινή κλήρωση της Λίγκας για το πρωτάθλημα της Super League 1 2019 - 2020. Το νέο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, καθώς θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, ενώ επιστρέφει και η διαδικασία των πλέι οφ. Για πρώτη φορά, μάλιστα, μέσα από τα πλέι οφ θα αναδειχθεί και ο πρωταθλητής και όχι μόνο οι ομάδες που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως στο παρελθόν.

Η έναρξη του νέου πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για τις 24 Αυγούστου και η λήξη της κανονικής διάρκειας για την 1η Μάρτη 2020. Τα πλέι οφ για τις θέσεις 1 έως 6 αναμένεται να ξεκινήσουν στις 7 Μάρτη και να ολοκληρωθούν στις 17 Μάη. Τα πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία (θέσεις 7 έως 14) θα ξεκινήσουν στις 14 Μάρτη και θα ολοκληρωθούν στις 10 Μάη.

Η 1η αγωνιστική

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 24 - 26 Αυγούστου: ΑΕΚ - Ξάνθη, Αρης - ΟΦΗ, Ατρόμητος - ΑΕΛ, Ολυμπιακός - Αστέρας, Πανιώνιος - Βόλος, ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός, Λαμία - Παναθηναϊκός.

Από νωρίς τα ντέρμπι

Νωρίς νωρίς ανεβαίνουν οι τόνοι στο νέο πρωτάθλημα, με την 4η αγωνιστική να περιλαμβάνει δύο ντέρμπι: Το ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη. Η επόμενη, 5η αγωνιστική περιλαμβάνει το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Την 8η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και την 12η το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ