Τρίτη 2 Ιούλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Απαράδεκτες διευκολύνσεις στη Χρυσή Αυγή

Πρόκληση χαρακτηρίζει η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ την κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να παραχωρήσει, ανάμεσα στα άλλα κόμματα, δημόσιο χώρο και διευκολύνσεις στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, με το πρόσχημα ότι «είναι κόμμα του Κοινοβουλίου».

Παράλληλα, καταγγέλλει ότι ήταν αρκετοί οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ρωτήθηκαν καν για την εν λόγω διαδικασία, εντούτοις φαίνεται σαν απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης η δημοτική αρχή παραβλέπει την ομόφωνη απόφαση της διακομματικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24/6/19 και πρότεινε να μην παραχωρηθούν κανένας δημόσιος χώρος προβολής και κανενός είδους διευκόλυνση από το δήμο Εορδαίας, όπως έγινε σχεδόν στο σύνολο των δήμων της χώρας.

Η δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Αντωνία Χόλμπα, ζήτησε την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητηθεί το θέμα, πράγμα που δεν έγινε. «Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπερψήφισαν αυτήν την απόφαση είναι υπόλογοι στον δημοκρατικό λαό της περιοχής μας», σημειώνει η ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ και καταλήγει: «Ο λαός και η νεολαία να βγάλουν συμπεράσματα, να απομονώσουν τους φασίστες, να δυναμώσουν το ΚΚΕ στις ερχόμενες εκλογές, τη μόνη δύναμη που μπορεί να τσακίσει το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ