Τετάρτη 26 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Δημήτρης ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ

Λέκτορας στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών. Πρώην μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ

Η πραγματικότητα των μεγάλων προβλημάτων που όλοι ζούμε διαψεύδει κατηγορηματικά τα αφηγήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και δείχνει το τι ετοιμάζεται για μετά τις εκλογές, με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Ο αντιλαϊκός οδοστρωτήρας δεν αντιμετωπίζεται από δυνάμεις που ήταν στο τιμόνι του ή συνοδηγοί του.

Τώρα πρέπει να είναι δυνατό το κόμμα εκείνο που βρίσκεται μπροστά στον καθημερινό αγώνα για να ανασάνει ο λαός, που απορρίπτει την αντιλαϊκή πεπατημένη, που παραμένει σταθερός αντίπαλος του ιμπεριαλισμού, που κρατάει ανοιχτή την πόρτα για τον σοσιαλισμό. Και αυτό το κόμμα είναι το ΚΚΕ.

Τώρα δεν κρίνονται οι επιμέρους διαφορές μεταξύ μας και οι όποιες επιφυλάξεις του καθενός μας.

Τώρα δεν έχει θέση η απογοήτευση από τη διάψευση προσδοκιών και ελπίδων.

Δεν μας αγγίζουν τα εκβιαστικά διλήμματα που επιχειρούν να ορθώσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, γιατί η δήθεν άβυσσος που τους χωρίζει έχει γίνει σκόνη από την κοινή τους πολιτική στα μεγάλα θέματα. Αυτό είναι που φούσκωσε τα πανιά της ΝΔ και που στρώνει το δρόμο ακόμα και για να συγκυβερνήσουν αργότερα.

Δεν τιμωρείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο στη ΝΔ και στο ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, δοκιμασμένες δυνάμεις του συστήματος. Πάνω στο δικό τους αντιλαϊκό χαλί βάδισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καμία εμπιστοσύνη στο κόμμα του Βαρουφάκη, φτάνει πια με τους διάττοντες αστέρες και τα αναχώματα, μπουχτίσαμε οι αριστεροί από δήθεν ρεαλιστικές ανατροπές και από σχήματα που παίρνουν την ψήφο μας σήμερα, για να την καταθέσουν αύριο στο δικομματισμό.

Το βήμα που έγινε και η Χρυσή Αυγή είδε την πλάτη του ΚΚΕ, να ολοκληρωθεί τώρα, να μην μπουν στη Βουλή οι φασίστες.

Δεν απέχουμε από τις εκλογές, όχι τέτοιο δώρο σε όσους μας εξαπάτησαν, ο θυμός μας και οι πικρίες μας να γίνουν πείσμα, στις 7 Ιουλίου πάμε στις κάλπες για να ψηφίσουμε ΚΚΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό, καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη(2023-05-30 00:00:00.0)
Μανώλης Μαθιουδάκης(2015-01-21 00:00:00.0)
Πιο συστηματικά να οργανώσουμε τη λαϊκή πάλη(2010-09-14 00:00:00.0)
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ(2009-04-12 00:00:00.0)
Γρηγόρης Παπαδάκης - Βίγλης(2007-09-06 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ