Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Νίκος ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

Δημοσιογράφος

Συστρατεύομαι, συμπορεύομαι και συμμετέχω σε όλα τα μέτωπα, στην αγωνιστική μάχη του ΚΚΕ και σε αυτές τις εκλογές. Οπως έχω κάνει ανελλιπώς και με συνέπεια μέχρι σήμερα, όπως θα κάνω πάντα...

Στους φίλους που με «προειδοποιούν» να κρατάω χαμηλό προφίλ - λόγω της δουλειάς μου, «γιατί δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει» απαντώ χωρίς φόβο αλλά με πάθος... πως η μοναδική μας ελπίδα είναι το δυνατό Κομμουνιστικό Κόμμα. Με έναν σταθερό και ξεκάθαρο ρόλο αντίστασης στη λαίλαπα της πολιτικής απάτης που ζούμε...

Φίλες και φίλοι, το ΚΚΕ, μέσα από τους καθημερινούς αγώνες του στα μέτωπα της εργατιάς και της κοινωνίας, αποτελεί τη μόνη μας ελπίδα για να γυρίσουμε τον τροχό κόντρα στην ασυδοσία των κομμάτων της εξουσίας που έχουν το ίδιο και απαράλλαχτο αιμοβόρο πρόσωπο.

ΠΡΟΣΟΧΗ... Και σε αυτές τις εκλογές, το ύπουλο σύνθημα «ψηφίστε μας για να μην έρθει η Δεξιά», σύνθημα που καλά κρατεί εδώ και μια 40ετία, βρίσκεται δυνατά στο προσκήνιο για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, να τον τρομάξει, να τον απειλήσει έμμεσα και άμεσα... και να αποσπάσει την πολυπόθητη ψήφο του.

Ο δρόμος του Κομμουνιστικού Κόμματος είναι ευτυχώς μοναχικός. Σταθερός και πιστός στα ιδανικά των αγώνων και με ιστορικό σεβασμό σε αυτούς που δε δίστασαν να δώσουν και τη ζωή τους ακόμα για να μπορούμε να λέμε εμείς σήμερα ότι ζούμε σε έναν καλύτερο... κόσμο.

Μα ο «καλύτερος αυτός κόσμος» είναι γεμάτος ψέματα και ψευδαισθήσεις...

Οι υποταγμένες κυβερνήσεις ασχολούνται ΜΟΝΟ με τη διεκπεραίωση των όσων τους έχουν επιβάλει, σε έναν αγώνα δρόμου, σκυταλοδρομίας για την παραμονή τους στο τιμόνι της πολιτικής ηγεσίας. Η σκυτάλη αλλάζει, τα κόμματα εναλλάσσονται, η υποταγή παραμένει σταθερή προς όφελος της σκάρτης ΕΕ των συγκεκριμένων συμφερόντων.

Νέε, εργαζόμενε, συνταξιούχε, πολίτη αυτού του τόπου... το μοναδικό μονοπάτι αντίστασης είναι γραμμένο με τρία γράμματα. Κατακόκκινα... και τιμημένα: ΚΚΕ.

Μη φοβηθείς να ρίξεις την ψήφο σου στο ΚΚΕ, μη φοβηθείς να διεκδικήσεις το δίκιο σου, μην κάνεις πίσω τρομαγμένος από τις απειλές και τις «προειδοποιήσεις».

Σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται απάντηση με συνειδητοποιημένη ψήφο.

Ψήφο συνείδησης και αξιοπρέπειας στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ