Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στο Κιλκίς, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης, θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στα Γιαννιτσά (στον πεζόδρομο), θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 5.30 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης στο λιμάνι.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιάννης Δελής και η Ελένη Μπακιρλή, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στο Γενικό Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

-- Στις 9.30 π.μ., ο Μιχαήλ Μιχαήλ, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε δημόσιες υπηρεσίες στον Λαγκαδά.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

-- Στις 12 μ.,, ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη βιομηχανία «Ευθυμιάδη».

-- Στις 7.30 μ.μ., η Ράνια Καπετανγιώργη, υποψήφια βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε ανοιχτή σύσκεψη στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Ν. Κρήνη Καλαμαριάς.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στον Πύργο Ηλείας (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Γιάννης Γωνιανάκης, υποψήφιος βουλευτής, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

-- Στις 9 π.μ., ο Κυριάκος Ελευθεριάδης, υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας, θα περιοδεύσει στον ΑΗΣ Αμυνταίου.

-- Στις 6 π.μ., η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του δήμου Κοζάνης και στις 8 π.μ. στο αμαξοστάσιο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 9.30 π.μ., η Εφη Τσίγκα, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Κοζάνης.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Κανάτσιος, η Αννέτα Γραμμένου, η Γεωργία Ζέγα και ο Κώστας Αθανασιάδης, υποψήφιοι βουλευτές Καστοριάς, θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 12 μ., ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής, θα επισκεφθεί τις ιχθυοκαλλιέργειες «ΝΗΡΕΥΣ» στα Κανατάδικα. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στα Βασιλικά Βόρειας Εύβοιας.

-- Ο Αχιλλέας Κανταρτζής, υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Κόμματος στις 9 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας.

-- Στις 7 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ, και Στ. Τσικριτζής θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες του δήμου Τυρνάβου και στη ΔΕΥΑΤ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ