Τρίτη 25 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Κριτήριο ψήφου η αντιλαϊκή συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

Στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Βόλου περιόδευσαν υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του ΚΚΕ

Περιοδεία στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Βόλου, σε παιδικούς σταθμούς, στο δημαρχείο Ν. Ιωνίας και στο Μεταξουργείο πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου, Θόδωρος Τσαλούχας και Γιώργος Ρούσσας.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους τόνισαν ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ διαγκωνίζονται για το ποιος μπορεί καλύτερα να προωθήσει τα αντιλαϊκά μέτρα, σύμφωνα και με την πρόσφατη αξιολόγηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο πλαίσιο της «μεταμνημονιακής» εποπτείας, επισημαίνοντας ότι ως εργαζόμενοι στους δήμους ξέρουν από πρώτο χέρι τι σημαίνουν αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα, ιδιαίτερα οι εκατοντάδες συμβασιούχοι τους οποίους η κυβέρνηση δεν μονιμοποιεί και διαρκώς βιώνουν τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τους μισθούς πείνας και τις διαρκείς απολύσεις.

Αναφερόμενοι στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και κυρίως στην αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας, κατήγγειλαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη ΝΔ και τα άλλα αστικά κόμματα, γιατί καθησύχαζαν το λαό και γιατί ισχυρίζονται πως με την ενεργή εμπλοκή στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ η χώρα γίνεται δήθεν «πυλώνας σταθερότητας και ειρήνης». Κρύβουν ότι η αστική τάξη της Τουρκίας προχωρά μεθοδικά τις τελευταίες δεκαετίες τις αξιώσεις και φιλοδοξίες της στο Αιγαίο, αμφισβητώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Οτι βρίσκονται σε ένα συνεχές παζάρι με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, επιδιώκοντας τη συνδιαχείριση του Αιγαίου και την οριστική διχοτόμηση της Κύπρου, υπό αμερικανοΝΑΤΟικό έλεγχο, αντιμετωπίζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού ως «οικόπεδό» τους.

Καταλήγοντας, υπογράμμισαν ότι όλα αυτά πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου στις εκλογές και κάλεσαν τους εργαζόμενους να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που είναι μπροστά και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, που δίνει καθημερινό αγώνα όχι μόνο για να αποκαλύπτει αλλά και για να οργανώνεται μέσα στα σωματεία η σύγκρουση για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ