Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

«ΚΚΕ ισχυρό, η δύναμή σου την επόμενη μέρα. Για ζωή με δικαιώματα, όχι με "ευκαιρίες"»: Σε συγκέντρωση με το σύνθημα αυτό μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής, στο Περιστέρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής, θέτοντας στο επίκεντρο το εργασιακό μέλλον της νεολαίας, πήραν μέρος δεκάδες νέοι και νέες: Εργαζόμενοι που δουλεύουν με τις εργασιακές σχέσεις του σύγχρονου μεσαίωνα που διαμορφώνει η πολιτική της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ανεργοι στους οποίους ο ΟΑΕΔ «παρέχει» μόνο κακοπληρωμένα προγράμματα με ημερομηνία λήξης. Φοιτητές και σπουδαστές που δίνουν τη μάχη για τη μόρφωση, κόντρα στην υποβάθμιση και την εμπορευματοποίηση της Παιδείας. Μαθητές που διεκδικούν ένα σχολείο που να τους μορφώνει ολόπλευρα και όχι ένα εκπαιδευτικό σύστημα - εξεταστικό κέντρο που να τους εξοντώνει.

«ΚΚΕ ισχυρό, η ελπίδα είναι δω», ήταν το σύνθημα με το οποίο όλοι οι παραπάνω έδωσαν το σήμα για να ξεκινήσει η εκδήλωση.

Αμέσως μετά την κεντρική ομιλία, σύντομους χαιρετισμούς έκαναν η Μακρίνα Μάτα, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής, και ο Κώστας Ευθύμερος, πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής, και οι δύο στελέχη της ΚΝΕ.

Στη συγκέντρωση το «παρών» έδωσαν μια σειρά υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και στελέχη του Κόμματος. Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθήνας, η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ο Στέφανος Λουκάς, μέλος της ΚΕ, οι υποψήφιοι στον Δυτικό Τομέα Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, Γιώργος Σιδέρης και Γρηγόρης Τιμπλαλέξης και η Βούλα Πάκου, υποψήφια στον Βόρειο Τομέα. Επίσης, ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ