Σάββατο 15 Ιούνη 2019 - Κυριακή 16 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΝΕΟΛΑΙΑ
Νεολαιίστικα εκλογικά περίπτερα σε διάφορες πόλεις

Στην Αττική, η Τομεακή Οργάνωση Βορείων Συνοικιών της ΚΝΕ έχει στήσει νεολαιίστικα εκλογικά στέκια στις πλατείες της Νέας Φιλαδέλφειας, του Νέου Ηρακλείου και του Χαλανδρίου.

Στο στέκι του Ηρακλείου προγραμματίζεται την Παρασκευή 21/6, στις 8 μ.μ., μουσική βραδιά με νέους καλλιτέχνες και την Παρασκευή 28/6, στις 7 μ.μ., παιχνίδι Quizdom για μαθητές με θέμα τα ναρκωτικά.

Επίσης, στο στέκι του Χαλανδρίου προγραμματίζεται το Σάββατο 22/6, στις 8 μ.μ., μουσική βραδιά με νέους καλλιτέχνες και την Παρασκευή 28/6, στις 7 μ.μ., παιχνίδι Quizdom για μαθητές με θέμα τα ναρκωτικά.

Στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη λειτουργούν καθημερινά τα απογεύματα δυο νεολαιίστικα εκλογικά στέκια της ΚΝΕ, στη Νέα Παραλία (μετά το Αγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου) και στην πλατεία Ευόσμου.

  • Το πρόγραμμα για το περίπτερο στη Νέα Παραλία περιλαμβάνει:

Δευτέρα 24/6, στις 8.30 μ.μ., συζήτηση για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών με τους: Ελένη Παπαδοπούλου, μέλος της ΚΕΟΕ της ΚΝΕ, Παναγιώτη Γεωργάκα, πρώην επιστημονικό υπεύθυνο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Αργώ». Θα ακολουθήσει live με τους Urban Pulse.

  • Το πρόγραμμα για το περίπτερο στην πλατεία Ευόσμου περιλαμβάνει:

Τετάρτη 19/6, στις 7 μ.μ., παιχνίδια Total Anti-War edition.

Πέμπτη 20/6, στις 8 μ.μ., συζήτηση με θέμα «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28/6, στις 7 μ.μ., τουρνουά πινγκ πονγκ και τριπόντων, quizdom ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Στην Ξάνθη

Αντίστοιχα, στην Ξάνθη εκλογικό στέκι νεολαίας λειτουργεί η ΚΝΕ καθημερινά 7 μ.μ. - 9 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, όπου θα γίνουν και τα εξής:

-- Παρασκευή 21/6, στις 9 μ.μ., βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Αλήθειες και ψέματα για τον σοσιαλισμό: Για τη σοσιαλιστική επανάσταση».

-- Σάββατο 22/6, στις 9.30 μ.μ., προβολή ταινίας.

-- Τετάρτη 26/6, στις 9 μ.μ., λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι.

Στο Αγρίνιο

Ακόμα η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ έχει ανοίξει Πολιτιστικό Στέκι Νεολαίας στο Αγρίνιο (απέναντι από το Πάρκο, δίπλα από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου), όπου προγραμματίζονται τα εξής:

Τρίτη 18/6: Συζήτηση με θέμα «Τι σχολείο έχουμε ανάγκη σήμερα».

Τετάρτη 26/6: Συζήτηση για τα ναρκωτικά και συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα.

Παρασκευή 28/6: Εκδήλωση - συζήτηση για νέους εργαζόμενους. Θα ακολουθήσει γλέντι.

Πέμπτη 4/7: Προβολή ταινίας.

Στα Γιάννενα

Εκλογικό στέκι νεολαίας της ΚΝΕ θα λειτουργήσει και στα Γιάννενα, στον προαύλιο χώρο της Εστίας του Πανεπιστημίου, δίπλα από τα γηπεδάκια του τένις. Το στέκι λειτουργεί καθημερινά, από τις 7.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ