Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Ενημέρωση στα σωματεία για τη χρήση των γηπέδων

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του δήμου Πατρέων, η Διοικούσα Επιτροπή κλειστών γυμναστηρίων (Λαδόπουλου, Αλεξιώτισσας, Ροΐτικων) και η Διοικούσα Επιτροπή των ποδοσφαιρικών γηπέδων του δήμου καλούν τα σωματεία που επιθυμούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων (για προπονήσεις και έδρα) για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 2020 να κάνουν αίτηση στο Τμήμα Αθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.

Οπως υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική επιστολή - πρόσκληση, «δύναται η παραχώρηση περιορισμένης και περιοδικής χρήσης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε αθλητικούς συλλόγους με σκοπό την προετοιμασία, την προγύμναση και τη διεξαγωγή αγώνων (φιλικών και επίσημων), κατόπιν όμως συγκεκριμένου αιτήματος που πρέπει να γίνει προς το δήμο Πατρέων και μετέπειτα έγκρισής του από το Δημοτικό Συμβούλιο».

Η πρόσκληση αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις:

α) Ποδοσφαίρου (Ρίου, Βραχνεΐκων, Σαραβαλίου, Ζαρουχλεΐκων, Μιντιλογλίου, Ροΐτικων, Πετρωτού).

β) Κλειστά γήπεδα καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης (Ροΐτικων και Παν. Αλεξιώτισσας).

γ) Στίβου (στο συγκρότημα Λαδόπουλου).

δ) Ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής (στο συγκρότημα Λαδόπουλου).

Ο δήμος καλεί τα σωματεία να απευθυνθούν με έγγραφη αίτηση, από 18 έως και 28 Ιούνη, αποκλειστικά στο Τμήμα Αθλησης, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, επί της οδού Ι. Ρίτσου (Βοηθ. Παμπελοποννησιακού Σταδίου). Για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2610313404, 2610641708 και φαξ 2610342270, από τις 8 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ