Παρασκευή 14 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «FIRST DATA»
Στάση εργασίας και συνέλευση στις 18 Ιούνη

Σε στάση εργασίας (2 μ.μ. - 5 μ.μ.) και συνέλευση στις 18/6 για το ζήτημα της υπογραφής επιχειρησιακής ΣΣΕ καλεί το Σωματείο Εργαζομένων «First Data».

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η εργοδοσία έκανε πρόσφατα αντιπρόταση στο Σωματείο για την επιχειρησιακή σύμβαση, η οποία όμως δεν ικανοποιεί το αίτημα μιας σύμβασης που θα φέρνει αυξήσεις για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως. Παράλληλα, σημειώνει ότι ακόμα και οι αυξήσεις που περιλαμβάνει η αντιπρόταση της εργοδοσίας «έχουν έρθει μέσα από τον αγώνα που έχουμε δώσει όλοι οι συνάδελφοι μαζί στο πλευρό του επιχειρησιακού μας Σωματείου. Αναδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η ενότητά μας, ο αγώνας μας, οι επιτυχημένες αγωνιστικές μας πρωτοβουλίες είναι που μας βγάζουν μπροστά. Αυτό φοβούνται οι εργοδότες μας!».

Το σωματείο καλεί όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας στη Γενική Συνέλευση στις 18/6 (κτίριο Σπύρου Πάτση) να πάρουν απόφαση συνέχισης του αγώνα, «με νέα απεργιακή κινητοποίηση και στάση εργασίας μέχρι να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα όλων μας για αυξήσεις ουσιαστικές για όλους τους εργαζόμενους!».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org