Πέμπτη 13 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Με ενδιαφέρον πρόγραμμα συνεχίζονται οι δραστηριότητές του

Ομορφες εκδηλώσεις στην αυλή του Στεκιού
Ομορφες εκδηλώσεις στην αυλή του Στεκιού
Συνεχίζεται το ενδιαφέρον πρόγραμμα του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), μέσα στον Ιούνη.

Πρώτος σταθμός, το Σάββατο 15 Ιούνη, στις 19.00, όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση πάνω στο έργο του κομμουνιστή διανοητή Μπέρτολτ Μπρεχτ. Την εισήγηση, που θα βασίζεται στα πρακτικά του Επιστημονικού Συνεδρίου που είχε πραγματοποιήσει το Κόμμα για τον Μπ. Μπρεχτ, θα κάνει ο Ντίνος Τζαβάρας, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ. Ξεχωριστό κάλεσμα απευθύνεται για τη συγκεκριμένη εκδήλωση στα μέλη και τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας της ΚΝΕ, τα οποία δουλεύουν πάνω στο κείμενο του Μπρεχτ «Τα όπλα της κυρά - Καράρ», με σκοπό να το παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη, στις 20.00, νέοι και ταλαντούχοι μουσικοί, σπουδαστές ωδείων, θα παρουσιάσουν γνωστά και άγνωστα έργα του κινηματογραφικού ρεπερτορίου, παιγμένα και ενορχηστρωμένα για μικρή ορχήστρα εγχόρδων. Υπέροχες μελωδίες που «έντυσαν» μουσικά ταινίες - σταθμούς, θα «ταξιδέψουν» όσους βρεθούν στην όμορφη αυλή του Στεκιού. Ακόμα, θα παρουσιαστούν και πρωτότυπες διασκευές γνωστών και αγαπημένων κομματιών.

Το Σάββατο 29 Ιούνη, στις 20.00, η ομάδα του Στεκιού προσκαλεί σε βραδιά Flamenco που θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές του Στεκιού. Νέοι άνθρωποι, όλη αυτήν τη χρονιά, με δασκάλα την Βάσια Κατσιγιάννη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα αυτής της τόσο ξεχωριστής τέχνης, να έρθουν σε επαφή με τον χορό, τη μουσική και την ιδιαίτερη ισπανική κουλτούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, όποιος επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210.8823.674 από τις 14.00 έως τις 21.00 και στο e-mail: steki@kne.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκθεση με έργα και σκίτσα του κομμουνιστή εικαστικού Γιάννη Σκαρπερού(7/9/2019)
Ενα τριήμερο γεμάτο Πολιτισμό!(24/7/2019)
Συνεχίζεται το πρόγραμμα στο Στέκι(28/6/2019)
Αντίστροφη μέτρηση για τις κεντρικές εκδηλώσεις στο Πάρκο Τρίτση(15/9/2018)
Με συναυλία τζαζ συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο Στέκι(23/5/2018)
Ολο το πρόγραμμα εκδηλώσεων στις σκηνές και στους χώρους του Φεστιβάλ(20/9/2017)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org