Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ηγεσία ΓΣΕΕ και ΕΕ πάνε χέρι χέρι στο ψέμα και τη συκοφαντία

Στο στόχαστρο της ευρωενωσιακής υπηρεσίας EUROFOUND μπήκε η δράση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και των ταξικών συνδικάτων. Επιβεβαιώνεται και με αυτόν τον τρόπο η εκτίμηση του ΠΑΜΕ ότι η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ και η ΕΕ πάνε χέρι χέρι στο ψέμα και τη συκοφαντία, στην επίθεση ενάντια στα Εργατικά Κέντρα, στις Ομοσπονδίες και τα συνδικάτα που αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, σχολιάζοντας σχετική έκθεση της EUROFOUND, «όσο και αν θέλει να κρυφτεί η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ για τον βρώμικο, αντεργατικό της ρόλο, την αποκαλύπτουν οι φίλοι της. Ετσι, λοιπόν, μετά τις τοποθετήσεις στήριξης που έλαβε η συνδικαλιστική μαφία από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, τον Τζήμερο και τα κόμματα που επέβαλαν τα μνημόνια στην Ελλάδα, ήρθε και η ΕΕ να "δέσει το γλυκό". Μετά το Συνέδριο της ΣΕΣ, όπου ο Παναγόπουλος χειροκροτούσε τον Γιούνκερ, η υπηρεσία της ΕΕ, EUROFOUND (υπηρεσία της ΕΕ για έκδοση ερευνών, στατιστικών και πληροφοριών για συνθήκες ζωής και εργασίας) δημοσίευσε μια έκθεση για την κατάσταση των εργαζομένων της Ελλάδας, στην οποία αναπαρήγαγε στο σύνολό της τη λάσπη, τις συκοφαντίες και τα ψέματα της συνδικαλιστικής μαφίας περί δήθεν "βίαιων πρακτικών του ΠΑΜΕ που εμπόδισαν το συνέδριο της ΓΣΕΕ"».

«Εμείς σημειώνουμε μόνο τα παρακάτω», τονίζει το ΠΑΜΕ: «Η ΕΕ είναι ο μηχανισμός προώθησης των συμφερόντων των μονοπωλίων ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης και αποτέλεσε τα 2/3 της τρόικας των μνημονίων. Η ΓΣΕΕ χειροκροτεί την ΕΕ και αποδέχεται τα αντεργατικά της μέτρα και τα μνημόνια. Η ΕΕ αναπαράγει τη λάσπη της ΓΣΕΕ ενάντια στο ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org