Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αισιόδοξα, αποφασιστικά στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ, τη δύναμη του λαού την επόμενη μέρα

Δ. Κουτσούμπας: Να δώσουμε αυτήν τη μάχη, για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση και μέσα στη Βουλή, που θα υπερασπιστεί τα εργατικά - λαϊκά δικαιώματα, θα δυναμώσει τους λαϊκούς αγώνες, για να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει στο λαό μας

  • Η υπεράσπιση της αντιλαϊκής πολιτικής που εφάρμοσε την περασμένη τετραετία και η προσπάθεια να ανανεώσει αυταπάτες και κάλπικες προσδοκίες στο λαό, μοιράζοντας ταυτόχρονα νέες υποσχέσεις στο κεφάλαιο, ήταν το «ποδαρικό» του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε επίσημα από χτες.
  • Αντιλαϊκή πλειοδοσία από τη ΝΔ, που απαντάει με ψευτοδιλήμματα και προσπαθεί να παρουσιάσει ως «πολιτική αλλαγή» τη συνέχιση της ίδιας βάρβαρης πολιτικής στήριξης των επιχειρηματικών ομίλων και της κερδοφορίας τους.
  • Τα δύσκολα είναι μπροστά για το λαό, που έχει ανάγκη από ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών. Το μόνο κόμμα που είναι εδώ και θα είναι πάντα εδώ, δίπλα στο λαό, στήριγμα της λαϊκής πάλης απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου.

ΣΕΛ.  6   -   7

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ