Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Αγωνιστική παρέμβαση στον «Ευαγγελισμό»

Στάση εργασίας (8 π.μ. - 11 π.μ.), με συγκέντρωση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση, προκήρυξε για σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Στο επίκεντρο της κινητοποίησης βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα εργολαβικά συνεργεία (τραπεζοκόμοι, βοηθοί μάγειρες, σεκιούριτι), που παραμένουν εδώ και δύο μήνες απλήρωτοι, και οι εργαζόμενοι της Τεχνικής Υπηρεσίας, για τους οποίους συνεχίζεται το απαράδεκτο φαινόμενο των συνεχών μετακινήσεων και της εναλλαγής προσωπικού σε διάφορα νοσοκομεία, της ανάθεσης αλλότριων καθηκόντων χωρίς ανάλογη εκπαίδευση.

Τα κύρια αιτήματα του Σωματείου είναι: Να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα που οφείλονται στο προσωπικό. Να αποκατασταθούν όλες οι απώλειες - μισθολογικές, ασφαλιστικές, εργασιακές. Αμεσα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων. Μονιμοποίηση των εργαζομένων που δουλεύουν με ελαστικές εργασιακές σχέσεις. Σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά, επιστημονικά δικαιώματα. Αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν Υγεία - Πρόνοια για όλο το λαό. Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση. Προσωπικό ασφαλείας ορίζεται προσωπικό ίσο αριθμητικά με αυτό που εργάζεται στη νυχτερινή βάρδια.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org