Παρασκευή 7 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες στο ΣΕΤΗΠ

Συνεχίζονται μέχρι και τις 14 Ιούνη οι αρχαιρεσίες στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Αττικής.

Η «Ταξική Ενότητα», που βρίσκεται στο τιμόνι του Συνδικάτου όλα τα χρόνια της δράσης του, καλεί σε μαζική συμμετοχή και σε ενίσχυσή της. Οπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στη διακήρυξή της, το ΣΕΤΗΠ στα 12 χρόνια μαχητικής λειτουργίας του «αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας, για κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα παλεύει για την επίλυσή του. Είναι το Συνδικάτο που για πρώτη φορά διαμόρφωσε σχέδιο κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας».

Το πρόγραμμα των αρχαιρεσιών συνεχίζεται σήμερα και τις επόμενες μέρες στους παρακάτω χώρους: Παρασκευή 7/6: «ΙΝΤΡΑΚΟΜ» (10 π.μ. - 6 μ.μ.), «e-Value» Τζιτζιφιές (12 μ. - 5.30 μ.μ.) και ΕΚΑ (6 μ.μ. - 8 μ.μ.). Σάββατο 8/6 και Κυριακή 9/6: ΕΚΑ (10 π.μ. - 6 μ.μ.). Δευτέρα 10/6: Μέγαρο ΟΤΕ (10 π.μ. - 6 μ.μ.), «Vodafone» Χαλάνδρι (12 μ. - 2 μ.μ.), ΟΤΕ TV (3 μ.μ. - 5 μ.μ.) και ΕΚΑ (6 μ.μ. - 8 μ.μ.).

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας

Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 9/6 στις 10.30 π.μ., προχωρά ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Στη συνέλευση θα εκλεγεί εφορευτική επιτροπή που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου.

«Να γίνουμε περισσότεροι που θα αγωνιζόμαστε και θα διεκδικούμε, με βάση αυτά που σήμερα έχουμε ανάγκη, για να δουλεύουμε και να ζούμε με αξιοπρέπεια», τονίζει ο Σύλλογος στο κάλεσμα που απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org