Σάββατο 1 Ιούνη 2019 - Κυριακή 2 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΛΟΣ
ΦΩΤΟ

Η Δάφνη και η Λυδία προσφέρουμε στη μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ 50 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ από τον κουμπαρά μας.

Αγαπημένη μου Καιτούλα, στενοχωρήθηκα πολύ με την απώλειά σου. Αλλά βαθιά μέσα μου θα είσαι πάντα δίπλα μου. Τις φωτογραφίες και το DVD του χορού, που τόσο περίμενες και δεν πρόλαβες να δεις, θα τα δώσουμε σύντομα στον Αποστόλη και τα κορίτσια. Σε αγαπώ πολύ και θα σε σκέφτομαι.

Δάφνη

Καιτούλα μου, η κατάστασή σου τα τελευταία 2 χρόνια με την αρρώστια σου ήταν πολύ άσχημη, αλλά εσύ δεν το έβαζες κάτω. Μου λείπεις πάρα πολύ! Είσαι η μόνη που κατάφερες να μου δώσεις ψάρι χωρίς να το καταλάβω, λέγοντάς μου ότι είναι ομελέτα. Θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου σαν γιαγιά μου. Σε αγαπώ πολύ!

Λυδία

  • Πολυαγαπημένη μας Καίτη, «έφυγες» πρόωρα και μας λείπεις πολύ. Η παρουσία σου ήταν στήριγμα για όλους μας. Ηδη περνάμε από τη Σόλωνος και μας φαίνεται άδεια. Θα ζεις πάντα μέσα στην καθημερινότητά μας με τις ατάκες, τις φωνές και τις συμβουλές σου. Θα ζεις πάντα στις οικογενειακές εκδρομές όταν τρώμε πρωινό και όχι μόνο. Θα ζεις πάντα στους αγώνες που δίνουμε με το Κόμμα μας για έναν καλύτερο κόσμο για όλους. Για μας που σε αγαπάμε τόσο πολύ, θα ζεις πάντα γιατί είσαι ξεχωριστή.

Στη μνήμη σου προσφέρουμε 400 ευρώ στο Κόμμα μας.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
Σπύρος και Μαρία

  • «Εφυγες» από το σήμερα δίνοντας αγάπη, ελπίδα και δύναμη ψυχής. Οραμα στη συνέχεια της ζωής των ανθρώπων. Τιμιότητα, ενέργεια, δημιουργία. Σε αγαπήσαμε, θα σε αγαπάμε! Στη μνήμη σου Καίτη προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η φίλη σου Κατερίνα

  • Στη μνήμη της αγαπημένης μας ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ προσφέρουμε στο ΚΚΕ 150 ευρώ.

Σταύρος, Ελένη, Τζένη, Αργυρώ

  • Στην μνήμη της ΚΑΙΤΗΣ ΦΕΙΔΑΚΗ, εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον σύντροφό της Αποστόλη και στις κόρες της Μαρία, Χριστίνα, Σέβη. Προσφέρουμε αντί για στεφάνι 100 ευρώ στο Κόμμα μας, μέσω της ΚΟΒ Κατασκευών της ΤΟ Ικαρίας και Φούρνων.

Η οικογένεια Σοφίας και Λεωνίδα

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη του ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ ΘΩΜΑ, μέλους του ΚΚΕ, αγωνιστή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ, μέλους του ΚΚΕ, μαχήτριας του ΔΣΕ, του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, μέλους του ΚΚΕ, συνδικαλιστή στον κλάδο των οικοδομών, προσφέρουμε 100 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ν. Ιωνίας Βόλου.

Η κόρη και σύζυγος Αρετή Παπαδοπούλου, τα παιδιά και τα εγγόνια τους

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που «έφυγε» από τη ζωή πριν από δύο χρόνια, η οικογένειά του προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Νίκαιας.

Κική - Ελισώ - Κυριάκος

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Μάρτη 2019 «έφυγε» από τη ζωή ο κομμουνιστής ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΔΑΣ, του Χρήστου, γιος αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης.

Ο πατέρας και η αδελφή του ήταν μαχητές του ΔΣΕ. Μέσα σε λίγα χρόνια «έφυγαν» από τη ζωή τα αδέλφια του. Ο Μιλτιάδης, πρόεδρος ΔΟΜΕ Σόφιας (οργάνωση πολιτικών προσφύγων), με μεγάλες οργανωτικές ικανότητες, πέθανε στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη πέθανε ο μικρότερος αδελφός του ο Κώστας, απόφοιτος κτηνιατρικού πανεπιστημίου που πήρε τον τίτλο του καθηγητή.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΛΑΣ
Ο Μιχάλης τελείωσε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Σόφιας. Εργάστηκε σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και 15 χρόνια στο υπουργείο, με πολλές διακρίσεις στη δουλειά. Το 1981 επαναπατρίσθηκε και αμέσως συνδέθηκε με το ΚΚΕ στις Συκιές. Είχε δραστήρια συμμετοχή στην Κομματική Οργάνωση και στους αγώνες του λαϊκού κινήματος, μαζί με τη σύζυγό του Ελένη. Ο Μιχάλης και τα αδέλφια του μεγάλωσαν στους παιδικούς σταθμούς, κάτω από τη φροντίδα του βουλγαρικού κράτους, εκτός της Σταυρούλας, που ήταν μαχήτρια του ΔΣΕ.

Ο γιος του, Χρήστος, στη μνήμη του πατέρα του προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη των πολυαγαπημένων μας γονέων και παππούδων ΛΕΥΤΕΡΗ και ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ προσφέρουμε στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια τους Νίκος, Ουρανία, Τάσος, Κατερίνα, Ευτυχία, Ελεάννα, Δήμητρα, Λευτέρης

***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώνονται τρία χρόνια από το θάνατο του συζύγου μου ΓΙΑΝΝΗ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗ. Γεννήθηκε στο Δίστομο το 1950. Από νεαρή ηλικία, ως σπουδαστής, συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ηταν μέλος του ΚΚΕ από το 1978. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών Επαρχίας Λιβαδειάς και δραστήριο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Διστόμου, στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του και τα παιδιά του

***

ΦΩΤΟ

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΦΑΝΗ ΠΑΠΠΑ, προσφέρουμε στη μνήμη του 150 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η οικογένειά του

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ Κ. ΛΑΖΑΡΗ (φωτ.), φιλόλογου, απολυμένου από τη χούντα και ιστορικού, καθώς και στη μνήμη των αδελφών του ΑΣΠΑΣΙΑΣ Κ. ΛΑΖΑΡΗ και ΚΩΣΤΑ ΑΝΘΟΥΛΗ, αγωνιστών της Αντίστασης και άξιων δασκάλων του λαού, προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 150 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ
Οι οικογένειες Βασίλη Λάζαρη και Αικατερίνης Λάζαρη, Αγγελικής Λάζαρη και Θάνου Χριστακόπουλου, Κωνσταντίνου Λάζαρη και Κικής Αργυροπούλου, Αγγελικής Ανθούλη και Γιάννη Γριμανέλη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΘΩΜΑ ΜΑΣΤΟΡΑ, για τον έναν χρόνο από το χαμό του, προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ 40 ευρώ.

Τα παιδιά του Βούλα και Αχιλλέας

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΤΣΗ που «έφυγε» από τη ζωή πριν από 13 χρόνια, προσφέρω στο «Σπίτι του Αγωνιστή» 50 ευρώ, μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Εμείς οι κομμουνιστές ξέρουμε να τιμάμε τους συντρόφους και συναγωνιστές, τους συνανθρώπους μας, όταν «φεύγουν» απ' τη ζωή. Ετσι, λοιπόν, θέλουμε να τιμήσουμε τη λατρεμένη μας συντρόφισσα, συναγωνίστρια ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ, που υπήρξε πιστή στον μαρξισμό - λενινισμό και στα ιδανικά του τιμημένου Κόμματός μας. Εδωσε μάχες, αγώνες, δίπλα στο Κόμμα μας, ως εργαζόμενη νοσηλεύτρια στα χειρουργεία του ΓΝ Ζακύνθου, μέχρι τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Στη μνήμη της προσφέρουμε για ενίσχυση του Κόμματος το συμβολικό ποσό των 200 ευρώ, με την υπόσχεση: Θα συνεχίσουμε τους αγώνες της με τον αγώνα μας, κρατώντας ψηλά την κόκκινη σημαία με τα σύμβολά της, για την εξουσία της εργατικής τάξης, για την ειρήνη, για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό! Εμείς εδώ θα είμαστε. Στο Κόμμα, με το Κόμμα, για το Κόμμα του λαού, το ΚΚΕ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟΣ
Χρήστος Γ. Μιχαηλίδης (δικηγόρος Αθηνών, πολιτικός επιστήμονας), Αντώνης Καλλίγερος, Κυριάκος Ντούμος, Παναγιώτα Χαρίτου

  • Στη μνήμη της συντρόφισσας ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ.

Ραρής Σπύρος

***

ΦΩΤΟ

Στις 15/5/2019 «έφυγε» από τη ζωή ο αγωνιστής του ΔΣΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. Κηδεύτηκε με πολιτική κηδεία στις 17/5, στο νεκροταφείο Βύρωνα, παρουσία συγγενών και συντρόφων. Επικήδειο λόγο διάβασαν η πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Αρδανιωτών, Ρένα Πατσιώρα, και ο γιος του Κώστας.

Γεννήθηκε στο Αρδάνι Τρικάλων το 1929, πρώτος από πέντε αδέρφια. Οι γονείς του ήταν φτωχοί αγρότες. Εζησε από μικρός την ανέχεια και την αδικία του εκμεταλλευτικού συστήματος. Εντάχθηκε στον ΔΣΕ, τότε που το εργατικό κίνημα με επικεφαλής το ΚΚΕ και το σύμμαχο αγροτικό κίνημα συγκρούστηκαν ένοπλα με την αστική εξουσία, την οποία στήριξαν με άμεση στρατιωτική ιμπεριαλιστική επέμβαση η Μ. Βρετανία και οι ΗΠΑ. Συνελήφθη το 1949 και δικάστηκε σε θάνατο. Η ποινή του δεν εκτελέστηκε.

Το 1956 παντρεύτηκε. Για να ζήσει την οικογένειά του ασχολήθηκε με την καλλιέργεια καπνού και το 1964 άνοιξε καφενείο - κρεοπωλείο. Στη χούντα δέχθηκε απειλές, τρομοκρατία και μηνύσεις. Δεν λύγισε. Το 1982 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου διατηρούσε μεζεδοπωλείο. Το 1990 υπερασπίστηκε τον επαναστατικό χαρακτήρα του ΚΚΕ από το χτύπημα της οπορτουνιστικής ομάδας. Ηταν άνθρωπος με χιούμορ, τίμιος, εργατικός, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Καλός οικογενειάρχης, υπέροχος πατέρας και παππούς.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑ
Εμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ. Ετσι θα τον θυμόμαστε. Αντί για μνημόσυνο, προσφέρουμε 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Νέου Κόσμου.

Η σύζυγος Αικατερίνη, τα παιδιά Κώστας - Νίκη, Ευγενία - Νίκος, τα εγγόνια Βλαδίμηρος, Βαλεντίνη, Στέφανος, Αχιλλέας και η δισεγγονή Νίκη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ γεννήθηκε στις 14 Σεπτέμβρη 1932 στην Οσσα Θεσσαλονίκης. Μεγάλωσε σε οικογένεια αγωνιστών. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στους αγώνες της εποχής. Εγινε μέλος του ΚΚΕ το 1951 και για όλη τη ζωή του παρέμεινε μέλος του. Υπήρξε μέλος του Συνδικάτου Ξύλου Θεσσαλονίκης.

Στις βουλευτικές εκλογές βίας και νοθείας του 1961 ξυλοκοπήθηκε από τις αστυνομικές αρχές καθώς ήταν εκλογικός αντιπρόσωπος του ΠΑΜΕ (Πανδημοκρατικό Αγροτικό Μέτωπο Ελλάδος) στην Οσσα. Τον Απρίλη του 1967 εξορίστηκε από τη χούντα στη Γυάρο και στη συνέχεια στη Λέρο. Δεν λύγισε, μετά την εξορία συνέχισε τη δράση του μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, δίνοντας καθημερινά το «παρών» στους αγώνες για δημοκρατία, ειρήνη και σοσιαλισμό. Παράλληλα, συνέχισε να είναι μέλος του Συνδικάτου Ξύλου Θεσσαλονίκης και ως εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Θυμόμαστε τον σύντροφό μας για την αγωνιστικότητα και τη δράση του. Στη μνήμη του η ΚΟΒ Ν. Κρήνης προσφέρει στο ΚΚΕ 90 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 24 Μάη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που «έφυγε» πρόωρα απ' τη ζωή ο σύντροφος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ. Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει στην Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ 300 ευρώ.

***

Στη μνήμη του ΡΗΓΑ ΓΙΑΝΝΗ, του Ναθαναήλ και της Αθανασίας (ψευδ. Μάνιος) προσφέρω 50 ευρώ. Γεννήθηκε το 1925 στην Κορνοφωλιά Εβρου. Μέλος του ΚΚΕ. Αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Στις 17/9/1946 κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Φοίτησε στη ΣΑΓΑ (Δ΄Σειρά και στις 9/9/1948 ονομάστηκε ανθυπολοχαγός Πεζικού. Διμοιρίτης στην 139 Ταξιαρχία της VIII Μεραρχίας. Επεσε στις 30 Μάη του 1949 στο ύψωμα Πατώματα του Γράμμου από βλήμα εχθρικού πυροβόλου. Υπολοχαγός πεζικού τιμημένος νεκρός (Δ/γμα 23/6/1949).

ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Η ανιψιά του Αναστασία Ρήγα

***

Στη μνήμη όλων των μαχητών και των μαχητριών του ΔΣΕ προσφέρω 50 ευρώ.

Γιάννης Ρήγας

***

Στη μνήμη όλων, όσοι έπεσαν για να νικήσει η ζωή, προσφέρουμε 50 ευρώ.

Αθανασία Ρήγα και Βαγγέλης Αθανασόπουλος

***

ΦΩΤΟ 2

Η Μαρία Μπουλά (Μαρούσκα Χαλκίδου) από την Καβάλα, στη μνήμη του συντρόφου της στη ζωή και στον αγώνα ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΥΛΑ, στελέχους του ΚΚΕ και του καπνεργατικού κινήματος στην Καβάλα, και του αδερφού της ΚΩΣΤΑ ΧΑΛΚΙΔΗ από τα Παλατίτσια Ημαθίας προσφέρει το ποσό των 100 ευρώ στην ΤΟ Καβάλας.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη της μητέρας μας ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΡΙΖΟΥ, τα παιδιά της Αναστασία και Βλαδίμηρος προσφέρουν στο ΚΚΕ 350 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στις 20/4/2019 «έφυγε» από κοντά μας πλήρης ημερών ο αγαπημένος μας πατέρας, Μακρονησιώτης, ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ, από τα Λιμενάρια Θάσου. Μέχρι το τέλος της ζωής του καθημερινός του σύντροφος ήταν ο «Ριζοσπάστης». Παρ' όλες τις δυσκολίες που πέρασε στάθηκε πιστός στα ιδανικά και τις αξίες του Κόμματός μας, του ΚΚΕ. Δεν τον λύγισε ούτε η εξορία στην Μακρόνησο, που συχνά μας αφηγούνταν τη σκληρότητα, τη βαρβαρότητα, τα βασανιστήρια που πέρασε μαζί με τον συγκρατούμενό του Θανάση Βέγγο.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο Κόμμα, μέσω της ΚΟΒ Λιμεναρίων Θάσου, το ποσό των 50 ευρώ.

Τα παιδιά του Κώστας Φραγκίδης, Δέσποινα Φραγκίδου

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΠΟΥΛΟΥ από το Καρκινάγρι Ικαρίας, κομμουνιστή έως το τέλος της ζωής του, όμηρου των ναζί στο Νταχάου και μαχητή στον Ισπανικό Εμφύλιο, ο γιος του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ναυτεργατών, 30 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του παππού μου ΤΖΑΝΕΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, αγωνιστή του ΕΑΜ, ταγματάρχη του ΕΛΑΣ με επιμελητεία στην Καισαριανή, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κατασκευών Κεντρικής Μακεδονίας.

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
Ο εγγονός του Τζανετής Νικόλαος

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗ (Μελιτζούρα), που «έφυγε» πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή, ο Κώστας Κολυβάς (Μπερδεμπές) προσφέρει αντί στεφανιού, μέσω της ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ, 100 ευρώ στον «Ριζοσπάστη».

Ηταν πάντα παρών στις κινητοποιήσεις, στις συγκεντρώσεις και απεργίες. Υπήρξε υπόδειγμα έντιμου ανθρώπου και κομμουνιστή που αντιπάλευε μέχρι την τελευταία του στιγμή τις δυσκολίες της ζωής. Ηταν εκλεγμένος σε διάφορες θέσεις στο συνδικαλιστικό κίνημα, στο Συνδικάτο Οικοδόμων, στο Εργατικό Κέντρο κ.ά.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 4 μήνες που ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΑΙΟΣ «έφυγε» από κοντά μας. Υπήρξε δραστήριο μέλος του ΚΚΕ, αταλάντευτα πιστός στην κομμουνιστική ιδεολογία μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο αδελφός του Κώστας προσφέρει στη μνήμη του, στο ΚΚΕ μέσω ΤΕ Μεσσηνίας, το ποσό των 50 ευρώ.


ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΔΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΔΑΣ

ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΚΑΙΤΗ ΦΕΙΔΑΚΗ

ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΡΙΖΟΥ
ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΡΙΖΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΙΔΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΑΙΟΣ
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤΩΝΑΙΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΕΜΕΝΤΙΤΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
ΦΑΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ

ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΖΑΝΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ
ΤΖΟΥΛΙΑ ΘΕΟΔΟΣΗ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ