Παρασκευή 31 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE - ΠΛΕΪ ΟΦ
«Πράξη» δεύτερη σε ΟΑΚΑ και Πάτρα

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους δεύτερους αγώνες για τα ημιτελικά της Basket League

Eurokinissi Sports

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους δεύτερους αγώνες για τα ημιτελικά της Basket League
Αύριο Σάββατο διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες για την ημιτελική φάση των πλέι οφ στην Basket League. Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι και στην Πάτρα ο Προμηθέας την ΑΕΚ. «Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» προηγούνται 1-0 στις νίκες και εφόσον επικρατήσουν και αύριο θα απέχουν μία νίκη έκαστος από την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Από την άλλη, Περιστέρι και Προμηθέας επιδιώκουν να ισοφαρίσουν ώστε να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Από τους δύο αγώνες το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται σε εκείνον της Πάτρας, βάσει της εικόνας της πρώτης αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Προμηθέα στο ΟΑΚΑ, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την «Ενωση» να παίρνει τη νίκη χωρίς να είναι καλύτερη. Αλλωστε, είχε γνωρίσει την ήττα από τον Προμηθέα στον αγώνα της κανονικής περιόδου στην Πάτρα.

Στο ΟΑΚΑ, αντίθετα, ο Παναθηναϊκός μετά την επιβλητική εμφάνιση και νίκη στον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι είναι το ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στους Περιστεριώτες, οι οποίοι θέλουν να δείξουν μια καλύτερη εικόνα απ' ό,τι στην έδρα τους.

Το πρόγραμμα: Παναθηναϊκός - Περιστέρι (18.00 - Cosmote Sport 4), Προμηθέας - ΑΕΚ (19.00 - ΕΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ