Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2019
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Την Κυριακή να δοθεί εντολή για συνέχιση της αγωνιστικής δράσης

Στα «γεμάτα» μπαίνει στη μάχη η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Πετρούπολη ενόψει του β' γύρου των δημοτικών εκλογών, μετά το 23,68% και την πρώτη θέση στην οποία βρέθηκε στον α' γύρο.

Ο Βαγγέλης Σίμος, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος, από χτες έχει ξεκινήσει πρόγραμμα παρεμβάσεων, καλώντας το λαό της πόλης να δώσει άλλη μια δυναμική απάντηση στους εκβιασμούς, στα κάλπικα διλήμματα. Την ερχόμενη Κυριακή να ολοκληρώσει το βήμα που ξεκίνησε προχτές και «να δώσει εντολή για ανυποχώρητη δράση, αγωνιστική διεκδίκηση και πάλη για τα δικαιώματά του, ενάντια σε κυβέρνηση και ΕΕ».

Σήμερα Τρίτη, στις 9 π.μ. ο δήμαρχος θα βρεθεί σε ΚΑΠΗ της πόλης και το απόγευμα θα περιοδεύσει στα εμπορικά καταστήματα. Αύριο Τετάρτη, το πρωί σε σχολεία της πόλης και το απόγευμα σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Την Πέμπτη, το πρωί σε καφενεία και το απόγευμα σε μαγαζιά της πόλης.

Η δραστηριότητα θα κορυφωθεί με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή 31 Μάη, στις 8 μ.μ. στην πλατεία Ηρώ.



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ