Τρίτη 28 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE 1
Στα ερυθρόλευκα ο Βαλμπουενά

Και τυπικά από χτες ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο. Ο 35χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, με θητεία μεταξύ άλλων σε Μαρσέιγ, Λιόν και Φενερμπαχτσέ, έφτασε χτες στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου, παρουσία κόσμου που τον περίμενε, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» με την υπογραφή του συμβολαίου.

ΑΕΚ: Ο Πορτογάλος τεχνικός Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι εκτός απρόοπτου ο τεχνικός της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, αντικαθιστώντας τον απομακρυνθέντα Μανόλο Χιμένεθ. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και χτεσινές πληροφορίες από τα πορτογαλικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προσύμφωνο που έχουν συνυπογράψει. Στο μεταξύ, η ΠΑΕ διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του Κρίστισιτς στον Ερυθρό Αστέρα.

ΠΑΟ: Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα, στην οποία αναμένεται να κάνει τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε και να ανακοινώσει τους στόχους της ομάδας για την επόμενη. Αναμένεται επίσης να δοθεί μια πρώτη «γεύση» από τις βλέψεις των «πρασίνων» ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ