Παρασκευή 24 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ακης ΣΑΚΙΣΛΟΓΛΟΥ

Δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός

Στην τριπλή εκλογική μάχη της Κυριακής για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές αλλά και για τις ευρωεκλογές, κάποιοι φέρνουν ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό μπροστά σε πλαστά διλήμματα. Του περιγράφουν έναν δρόμο που απαιτεί υπακοή, υπομονή και μεγάλες θυσίες για να έρθει η πολυδιαφημισμένη «ανάπτυξη» στον τόπο μας. Του υπόσχονται ένα μέλλον με ασαφείς, απροσδιόριστες «καλύτερες μέρες», ζητώντας του ακόμη μια φορά να δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη στους ίδιους ανθρώπους και στις ίδιες πολιτικές.

Στην κομβική αυτή χρονική συγκυρία, όπου το μνημόνιο έφυγε αλλά είναι εδώ και η ανάπτυξη ήρθε αλλά κανείς δεν την βλέπει, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, οι πολίτες να αντιδράσουν και να αντισταθούν, να αμφισβητήσουν και να διεκδικήσουν.

Το μόνο κόμμα που με συνέπεια υπερασπίζεται τα δίκαια του ελληνικού λαού είναι το ΚΚΕ. Με ξεκάθαρες θέσεις και καθημερινό αγώνα, διεκδικεί ένα καλύτερο αύριο για τις πλατιές λαϊκές μάζες και πιο συγκεκριμένα για τη νεολαία, τους εργαζόμενους, την τρίτη ηλικία. Με μεγάλη βεβαιότητα ότι ο αγώνας αυτός του ΚΚΕ είναι καθαρός και με πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, στηρίζω τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια και τους δήμους και θα ψηφίσω ΚΚΕ στις ευρωεκλογές της Κυριακής. Καλό αγώνα σε όλους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ