Τρίτη 21 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Με αυταπάρνηση στη μάχη για δυνάμωμα του ΚΚΕ

Κάλεσμα να ριχτούν στη μάχη με αυταπάρνηση έως τις κάλπες, για να δυναμώσουν το ΚΚΕ παντού, για να σημάνει η λαϊκή αντεπίθεση, απηύθυνε ο Σ. Βασιλειάδης.

«Δίνουμε το χέρι στο 75% του λαού που έχει αρνητική γνώμη για την ΕΕ. Εχει την πείρα να πει: Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ. Το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ των μονοπωλίων, της φτώχειας, των μνημονίων, της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής, των πολέμων, της προσφυγιάς. Στην ΕΕ των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των επιχειρηματικών ομίλων με τα αμύθητα κέρδη χτισμένα πάνω στων λαών τις πλάτες», σημείωσε.

Οπως τόνισε, ένα δυνατό ΚΚΕ στην Ελλάδα θα στείλει μήνυμα αντίστασης σε όλους τους λαούς της Ευρώπης, που πρέπει να γίνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

«Απορρίπτουμε τα κάλπικα διλήμματα και τα ψευτοαφηγήματα των ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και των συνοδοιπόρων τους, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και των άλλων. Λένε για ΕΕ της κοινωνικής συνοχής και της αλληλεγγύης. Να επιστρέψει δήθεν στις ρίζες της. Δεν λένε ότι όλοι μαζί ψήφισαν το 90% των αντιλαϊκών Οδηγιών και Κανονισμών της ΕΕ. Μαζί με τους λεγόμενους ευρωσκεπτικιστές. Δεν λένε ότι σε πολλές χώρες συγκυβερνούν ή εναλλάσσονται σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις, όπως γίνεται και στη χώρα μας. Και άλλες φορές μάς έλεγαν ότι θα αλλάξει η ΕΕ. Και πάντα χειρότερη γινόταν για τον λαό. Γιατί από τα γεννοφάσκια της ήταν συντηρητική, για να υπηρετεί τα κέρδη των λίγων, απέναντι στις ανάγκες των πολλών», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας σημείωσε: «Προχωράμε μπροστά, δεν γυρνάμε πίσω. Δεν είναι λύση ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και οι λοιποί δορυφόροι τους. Δεν είναι λύση το μικρότερο κακό που πάντα μας οδηγεί στο μεγαλύτερο. Πρόοδος είναι ο αγώνας για τα μικρά και τα μεγάλα. Η πάλη για μια κοινωνία στην οποία θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Δυνατό ΚΚΕ για το σήμερα και το αύριο. Για περισσότερες φωνές του λαού στο Ευρωκοινοβούλιο, στην Περιφέρεια και τους δήμους. Για αγωνιστές συνεπείς, αμετακίνητους για το δίκιο του λαού. Δυνατό ΚΚΕ, για να γκρεμίσουμε από την τρίτη θέση τούς ναζί της Χρυσής Αυγής, να τους στείλουμε πίσω στις τρύπες τους. Είμαστε αισιόδοξοι, προχωράμε μπροστά, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ