Παρασκευή 17 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΔΑΣ ΟΤΑ
Αποκαλύπτει τον εμπαιγμό των... «ανεξάρτητων» μνημονιακών

Τον εμπαιγμό σε βάρος των εργαζομένων από παρατάξεις που διαφημίζονται ως... «ακομμάτιστες», όταν στην πραγματικότητα είναι νύχι - κρέας με τα μνημονιακά κόμματα, αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η ΔΑΣ ΟΤΑ.

Οπως επισημαίνει, «εδώ και αρκετά χρόνια η "Συνδικαλιστική Ανατροπή" πολιτεύεται ως η "ανεξάρτητη", η "αντιμνημονιακή", η "ακομμάτιστη" και η "μακριά από εργοδότες" παράταξη. Μάλιστα, η πλειοψηφία των ανακοινώσεων που εκδίδει κατά της ΔΑΣ ΟΤΑ έχουν ως βασικό επιχείρημα τον κομματικό συνδικαλισμό, και το λένε γιατί εμείς αποκαλύπτουμε τους αίτιους της αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής και των κομμάτων τους.

Βλέπουμε όμως εκλεγμένους και στελέχη της "Συνδικαλιστικής Ανατροπής" να κοσμούν τα ψηφοδέλτια κομμάτων, και μάλιστα μνημονιακών, για τις επικείμενες εκλογές: Εναν υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα. Εναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική. Εναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το ΚΙΝΑΛ στην Αττική. Εναν υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το ΚΙΝΑΛ στη Δυτική Μακεδονία. Δύο υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Μακεδονία.

Σ' αυτά προστέθηκε η ανοιχτή και δημόσια στήριξη που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ και επικεφαλής της "Συνδικαλιστικής Ανατροπής" στον δήμαρχο του δήμου όπου εργάζεται, τον οποίο στηρίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Και για να τον στηρίζουν αυτά τα κόμματα, μάλλον κάνει καλά τη δουλειά τους.

Εχουμε δηλώσει και το ξαναλέμε: Είναι δικαίωμα καθενός να πολιτεύεται. Δεν είναι δικαίωμά του όμως να κοροϊδεύει όλο το προηγούμενο διάστημα τους συναδέλφους ότι βρίσκεται μακριά από κόμματα, δημάρχους και περιφερειάρχες, και στο παρασκήνιο, κρυφά από τους συναδέλφους, να υπάρχουν σχέσεις και εξαρτήσεις (...)

Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τη ΔΑΚΕ ΟΤΑ, που κι αυτή δηλώνει "ανεξάρτητη", αλλά κορυφαίο στέλεχός της φιγουράρει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, και ο επικεφαλής της ΔΑΚΕ και πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ