Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Πετράλωνα (πλατεία Αγ. Αικατερίνης), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο της ΚΟ Αττικής, που λειτουργεί στην έδρα της (Αχαρνών 241), σε σύσκεψη υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Κεντρικού Τομέα Αθηνών θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, θα επισκεφτεί το δημαρχείο Φυλής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, θα επισκεφτεί τον Ερυθρό Σταυρό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τη Γραμματεία Βιομηχανίας και Εμπορίου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την εταιρεία «HELLENICA» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Δημήτρης Σταθόπουλος, συνταξιούχος εφέτης διοικητικών δικαστηρίων και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τα Διοικητικά Δικαστήρια στην οδό Ριανκούρ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., στη Μεταμόρφωση (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Παναγιώτης Μακρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στις 5.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ, θα μιλήσουν σε σύσκεψη με μετανάστες που διοργανώνει η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού ο Αχμετ Μουσταφά, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Μελίσσια (πλατεία Αγ. Γεωργίου), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Βιτάλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος δήμαρχος Μελισσίων - Πεντέλης.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 8.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ΣΚΑ στο Μενίδι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και στις 7.30 μ.μ., το Νυχτερινό ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων, για να συζητήσει με το προσωπικό και τους σπουδαστές.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφτεί υπηρεσίες του δήμου και στις 1.30 μ.μ., θα έχει συνάντηση με το ΑΣΕΔΑ (Ανεξάρτητο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αθηναίων) στα γραφεία τους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον Χολαργό (δημαρχείο), θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού.

-- Στις 8 μ.μ., στο Χαλάνδρι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Θρακομακεδόνες, στο Θεατράκι της πλατείας Αριστοτέλους, θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Ρούλα Τριγάζη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, και η Χριστίνα Στύλιου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί το ΕΚΑΒ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 18 Μάη:

-- Στον Κορυδαλλό, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, η Δέσποινα Μαστρολέων, υποψήφια ευρωβουλευτής, η Ελευθερία Παπουτσιδάκη, υποψήφια δήμαρχος Κορυδαλλού, και η Αννα Μπατζάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. στον Αγ. Θωμά. Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Γούβα (πλατεία Πλυτά).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ