Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοίρασε απλόχερα χώρους στη Χρυσή Αυγή για τις εκλογές

Δημοσιεύτηκε η κυβερνητική ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας για καμία διευκόλυνση στους φασίστες

Δημοσιεύτηκε χτες η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με την οποία δίνονται διευκολύνσεις στην εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή ενόψει των εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που αποτελεί όργανο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να μη δοθεί κανένας χώρος στους φασίστες για να διαδίδουν τη μαύρη προπαγάνδα τους.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, σε ένα ακόμα κρούσμα νομιμοποίησης της φασιστικής δράσης και ξεπλύματος της εγκληματικής οργάνωσης, αποφάσισε ότι η «μη διάθεση χώρου (...) για την προβολή του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" και του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Αττική" συνιστά παράλειψη που αντίκειται στις προαναφερόμενες διατάξεις (...)» και ότι «μη νόμιμα ελήφθη η ανωτέρω απόφαση, γι' αυτό και πρέπει να ακυρωθεί».

Η κυβέρνηση μάλιστα δεν μένει σ' αυτό. Μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εξέδωσε και διαταγή για το πώς θα μοιραστούν εκλογικά περίπτερα σε κόμματα και συνδυασμούς ενόψει των εκλογών στην Αθήνα, για το πόσα στέγαστρα θα πάρει το κάθε κόμμα κ.ο.κ., κάτι που δεν είναι στις αρμοδιότητές της.

Ετσι, με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής θα μπορεί να προπαγανδίζει το ναζιστικό της δηλητήριο για τις ευρωεκλογές με ένα κεντρικό προεκλογικό περίπτερο, 10 στέγαστρα και 1 πύργο, και για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές με 2 ακόμα περίπτερα, 39 στέγαστρα και 3 πύργους. Συνολικά δηλαδή, μετά τις παραπάνω κυβερνητικές αποφάσεις, οι φασίστες θα έχουν στη διάθεσή τους 3 περίπτερα, 49 στέγαστρα και 4 πύργους στο κέντρο της Αθήνας!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ