Πέμπτη 16 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΣ
Φασίστες βανδάλισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ

Κατά την προσφιλή τακτική τους να δρουν στο σκοτάδι, γνωστά φασιστικά στοιχεία της περιοχής στον Εύοσμο, το βράδυ της Κυριακής 13/5, έσκισαν αφίσες του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και βρώμισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία του Ευόσμου με τα σύμβολα του φασισμού.

Η ΚΟΒ Ευόσμου του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει στο λαό της περιοχής τις φραστικές επιθέσεις, τις απειλές εναντίον κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών και τον βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ: «Τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Εύοσμο, των υποψηφίων με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", καθώς και η απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και στα λαϊκά στρώματα της περιοχής.

Οι γνωστοί σε εμάς και στους κατοίκους της περιοχής "άγνωστοι" επιτίθενται στο ΚΚΕ γιατί οι θέσεις του στοχεύουν στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, που τους γεννά και που φυσικά το στηρίζουν. Τους εξοργίζει η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, γιατί είναι οι μόνες δυνάμεις που παλεύουν πραγματικά για την κάλυψη των αναγκών της εργατικής τάξης και του λαού.

Αυτοί οι δήθεν άγνωστοι νοσταλγοί των Ες Ες φοβούνται να δράσουν τη μέρα, γι' αυτό και ξετρυπώνουν τη νύχτα από τα λαγούμια, αλλά να ξέρουν ότι θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει.

Εξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ