Σάββατο 11 Μάη 2019 - Κυριακή 12 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Εξω οι φασίστες της Χρυσής Αυγής

Σε αγωνιστικό ξεσηκωμό, για να μην πατήσουν οι φασίστες το πόδι τους στην εργατομάνα Νάουσα, καλούν τον λαό το Εργατικό Κέντρο, σωματεία και φορείς της περιοχής. Οργανώνουν συγκέντρωση την Κυριακή 12 Μάη, στις 6.30 μ.μ., έξω από τη «Βέτλανς» και καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή, που κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, τόλμησε να παραχωρήσει στη ναζιστική Χρυσή Αυγή χώρο για να πραγματοποιήσει εκδήλωση με τον υπόδικο εγκληματία Λαγό, απόφαση που τελικά πήρε πίσω την Παρασκευή το μεσημέρι κάτω από την κατακραυγή. Αυτό δεν εφησυχάζει τους φορείς της περιοχής, που παραμένουν σε ετοιμότητα για να εμποδίσουν την παρουσία των νοσταλγών του Χίτλερ στον τόπο τους.

Στη συγκέντρωση, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, καλούσαν το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ημαθίας - Πέλλας, το Συνδικάτο Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Ημαθίας - Πέλλας, Συνταξιούχων ΙΚΑ και ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας».

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν, με ανακοίνωσή τους, και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιώργος Καρτσιούνης και Αγγελος Λακηνάνος και ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Θωμάς Τσουκαλάς.

  • Το περίσσιο θράσος της δημοτικής αρχής της Νάουσας να παραχωρήσει χώρο στη ναζιστική εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής, για να διαδώσει το ναζιστικό της δηλητήριο, λίγες μάλιστα μέρες μετά την 9η Μάη, σχολιάζει με ανακοίνωσή της και η ΚΟ Νάουσας του ΚΚΕ, που καλεί τον λαό της πόλης να μην ξεχνά την ιστορία που ο ίδιος έγραψε, να μην αφήσει στους φασίστες τόπο να κρυφτούν. Επίσης, η Οργάνωση Νάουσας της ΚΝΕ, που καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες να στείλουν ξανά τους φασίστες και ναζί εκεί που τους αξίζει, «πίσω στις τρύπες τους, γιατί μόνο εκεί είναι η θέση τους». Να δώσουν απάντηση με τη μαζική συμμετοχή τους στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σάββατο 11/5, στις 6.30 μ.μ., στο Δημοτικό Πάρκο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ