Τετάρτη 8 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Το πώς οι σχεδιασμοί του κεφαλαίου αντιστρατεύονται τις λαϊκές ανάγκες, μέσα και από το παράδειγμα του παραλιακού μετώπου και της επένδυσης στο Ελληνικό, που παρουσιάζεται από τις αστικές πολιτικές δυνάμεις ως εμβληματική της «επόμενης μέρας», αναδείχθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τη Δευτέρα οι ΚΟ Αργυρούπολης - Ελληνικού Αττικής του ΚΚΕ. Θέμα της εκδήλωσης: «Σχεδιασμοί του κεφαλαίου vs λαϊκές ανάγκες - το παράδειγμα του παραλιακού μετώπου και η επένδυση στο Ελληνικό».

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαική Συσπείρωση», ενώ κάλεσμα για ψήφο - «βόλι» στην καρδιά του πραγματικού αντιπάλου έκανε ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Στους συγκεντρωμένους μίλησε και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»: Αγ. Δημητρίου, Γιώτα Δήμου. Καλλιθέας, Γιάννης Βακαλόπουλος. Ν. Σμύρνης, Γιάννης Κιουλάνης. Μοσχάτου - Ταύρου, Χριστίνα Δολιανίδη. Γλυφάδας, Αλέξης Στεφανίδης. Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, Κώστας Πασακυριάκος. Π. Φαλήρου, Νίκος Γαρδίκης. Αλίμου, Κυριακή Καμαρινού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ