Σάββατο 4 Μάη 2019 - Κυριακή 5 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

  • Το Σάββατο 4 Μάη, θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Λέσβου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μιχάλης Σοφικίτης και Σεμίνα Διγενή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Σταύρος Τάσσος, η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης Νίκη Τσιριγώτη και ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Λέσβου Γιάννης Συκάς.
  • Τη Δευτέρα 6 Μάη θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία), στην Ηλιούπολη. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μιχάλης Σοφικίτης, Σεμίνα Διγενή και η υπ. δήμαρχος Ηλιούπολης Τασία Τσατσούλη.
  • Την Τετάρτη 8 Μάη θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΕ Αχαΐας, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, Κώστας Πελετίδης, ο υπ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος και οι υπ. ευρωβουλευτές Κωνσταντίνα Τσιουπρά και Ηρα Κουρή.
  • Την Κυριακή 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Μαγνησίας, στην παραλία του Βόλου (άγαλμα). Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Τάσος Τσιαπλές, υπ. περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Αποστόλης Ριζόπουλος, υπ. δήμαρχος Βόλου, Στέφανος Κότο, υπ. δημοτικός σύμβουλος Βόλου, και η Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org