Σάββατο 4 Μάη 2019 - Κυριακή 5 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Το Σάββατο 4 Μάη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Χρυσούπολη, στο Μουσείο, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και η Χάρις Πηλίτση, υποψήφια δήμαρχος Νέστου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ευπάλιο Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, και ο Γιάννης Λάιος, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Πρέβεζα, στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης, σε εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις της "Λαϊκής Συσπείρωσης" για τους υδρογονάνθρακες», θα μιλήσουν: Ο Κώστας Ηλίας, στέλεχος του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, και ο Νίκος Γιαννούλης, φυσικός - περιβαλλοντολόγος (PhD, MSc). Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του δημοτικού και του περιφερειακού ψηφοδελτίου.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας.

Την Κυριακή 5 Μάη:

-- Στο Ποδοχώρι Παγγαίου (πιτσαρία «Village»), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης και θα χαιρετίσει ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τεμπών, στην πλατεία των Γόννων, θα μιλήσουν η Μαρία Κωστή, υποψήφια δήμαρχος Τεμπών, και ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Την Τετάρτη 8 Μάη:

-- Στις 8 μ.μ., στα Χανιά, στο κέντρο «Ευτυχία Παλλάς» (Καμισιανά), θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org