Παρασκευή 3 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει:

  • Σήμερα Παρασκευή ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Τρικάλων, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στα Τρίκαλα. Χαιρετισμό θα απευθύνουν: Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ρίζος Μαρούδας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Καΐκης.
  • Αύριο Σάββατο 4 Μάη, θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Λέσβου, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μιχάλης Σοφικίτης και Σεμίνα Διγενή, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Σταύρος Τάσσος, η υποψήφια δήμαρχος Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, και ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Λέσβου, Γιάννης Συκάς.
  • Τη Δευτέρα 6 Μάη θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (κεντρική πλατεία), στην Ηλιούπολη. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μιχάλης Σοφικίτης, Σεμίνα Διγενή και η υπ. δήμαρχος Ηλιούπολης, Τασία Τσατσούλη.
  • Την Τετάρτη 8 Μάη θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΤΕ Αχαΐας, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Γεωργίου. Θα χαιρετίσουν ο δήμαρχος Πατρέων και εκ νέου υποψήφιος, Πελετίδης Κώστας, ο υπ. περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Καραθανασόπουλος Νίκος, και οι υπ. ευρωβουλευτές, Τσιουπρά Κωνσταντίνα και Ηρα Κουρή.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ