Παρασκευή 3 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθήνας. Στις 5 μ.μ., μαζί με τον Γκεόργκι Πομάσκι θα περιοδεύσουν στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο. Στις 7 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός και ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο «Paraflu» στον Βοτανικό.

-- Ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. το Β' Τελωνείο στον όρμο Κερατσινίου και στις 10 π.μ. το Γ' Τελωνείο στο Ν. Ικόνιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο εκλογικό κέντρο, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη Δυτική Αττική, θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, και ο Αλέξης Τσοκάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Γκύζη, θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Την Κυριακή 5 Μάη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. τα παζάρια ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος» και «Ο Ερμής». Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Τρεις Γέφυρες (στο πάρκο της συμβολής των οδών Κουρτίδου & Ζαφειροπούλου).

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην κεντρική πλατεία Μενιδίου.

-- Στις 11.30 π.μ., στον πολυχώρο «Γαλαξίας» στην πλατεία Νέας Σμύρνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιος δήμαρχος Νέας Σμύρνης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Λαύριο, στην πλατεία Δημαρχείου, θα μιλήσουν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, και ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής.

-- Στις 11 π.μ., στην Πετρούπολη, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (Εθνικής Αντίστασης 61), θα μιλήσουν ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος και η Λίλα Καφαντάρη.

Τη Δευτέρα 6 Μάη

-- Στις 7 μ.μ., στην Αργυρούπολη (Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης»), σε εκδήλωση με θέμα «Σχεδιασμοί του κεφαλαίου vs λαϊκές ανάγκες - το παράδειγμα του παραλιακού μετώπου και η επένδυση στο Ελληνικό» θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Γιάννης Κορφιάτης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, και ο Γιώργος Ιωαννίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Καματερό (πλατεία Δημοκρατίας), θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Αναργύρων - Καματερού.

-- Στις 7 μ.μ., στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, σε εκδήλωση της ΤΟ Καλλιτεχνών με θέμα «Πολιτισμός για όλους, κόντρα στην ΕΕ της εμπορευματοποίησης» θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Λίλα Καφαντάρη.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Β' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Καφαντάρη, θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

-- Στις 7 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Λέμε ναι στο λαϊκό αθλητισμό και πολιτισμό - λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά», στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης. Θα μιλήσουν ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, και ο Παναγιώτης Γεωργάκας, ειδικός ψυχίατρος ΨΝΘ.

Την Κυριακή 5 Μάη, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Αιγινίου θα μιλήσει ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Θανάσης Γιαγκόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα Παρασκευή:

-- Η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στη ΛΑΡΚΟ και στην ευρύτερη περιοχή. Τις πρωινές ώρες θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στα γραφεία της ΛΑΡΚΟ, στο Ιατρείο, σε καταστήματα και κατοίκους του Οικισμού. Στη 1.30 μ.μ. θα μιλήσει στους εργαζόμενους στην πύλη του εργοστασίου. Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε καταστήματα της Λάρυμνας και στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ανοιχτή σύσκεψη στο καφέ «MAD» στην παραλία της Λάρυμνας. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν και θα παρέμβουν ο υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θωμάς Καρατράντος, καθώς και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Κρανιδίου, θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, και ο Βασίλης Πετρίδης, υποψήφιος δήμαρχος Ερμιόνης.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Πύλου, θα μιλήσουν ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και ο Αργύρης Σμυρνής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Χρυσούπολη, στο Μουσείο, θα μιλήσουν ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, και η Χάρις Πηλίτση, υποψήφια δήμαρχος Νέστου.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αρχαία Επίδαυρο (καφενείο Βερδελή «Πλάτανος»), θα μιλήσουν ο Θανάσης Κολιζέρας και ο Ναπολέων Μπουρδάκος, υποψήφιος δήμαρχος Επιδαύρου.

-- Στις 7 μ.μ., στο Ευπάλιο Φωκίδας (πλατεία), θα μιλήσουν ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Γιάννης Λάιος, υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογές(18/5/2019)
Συγκεντρώσεις στην Αττική το Σαββατοκύριακο(11/5/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(10/5/2019)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2/5/2019)
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(11/5/2014)
Δραστηριότητα μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ(8/5/2014)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org