Τετάρτη 24 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο «Ριζοσπάστης» στον τελικό του Κυπέλλου Τύπου!

Η ομάδα μπάσκετ του «Ριζοσπάστη» όπως παρατάχτηκε στον ημιτελικό
Η ομάδα μπάσκετ του «Ριζοσπάστη» όπως παρατάχτηκε στον ημιτελικό
Στον τελικό του Κυπέλλου Εργαζομένων στα ΜΜΕ προκρίθηκε η ομάδα μπάσκετ του «Ριζοσπάστη».

Μετά από ένα αγωνιώδες παιχνίδι το βράδυ της Δευτέρας, τα «σφυροδρέπανα» επικράτησαν στον ημιτελικό της αξιόμαχης ομάδας του «ΣΚΑΪ» με σκορ 49-46 (δεκάλεπτα: 17-16, 22-28, 34-36, 49-46). Σε έναν αγώνα με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ και δυνατές μάχες, ο οποίος κυριολεκτικά «παιζόταν» μέχρι το τελευταίο σουτ, η ομάδα του «Ριζοσπάστη» βρήκε τις λύσεις για να πάρει τελικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει το «SDNA.gr», μία από τις καλύτερες ομάδες στις φετινές διοργανώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, η οποία στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου, σε ένα εξίσου ενδιαφέρον παιχνίδι, κέρδισε το «STAR» με 58-52.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή 5/5, στις 10 π.μ., στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, σε συνδυασμό με το Final Four του Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

-- Σάββατο 4/5, 12 μ. και 2 μ.μ., ημιτελικοί Πρωταθλήματος (ALPHA - «Πρώτο Θέμα» και DPG - ΑΝΤ1).

-- Κυριακή 5/5: Στις 10 π.μ., τελικός Κυπέλλου («Ριζοσπάστης» - SDNA). Στις 12 μ. παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα (Μεικτή Εργαζομένων ΜΜΕ - Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές Αθήνας). Στις 2 μ.μ., τελικός Πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί εδώ ότι η πρόκριση του «Ριζοσπάστη» στον τελικό του Κυπέλλου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου ότι η φετινή ήταν η πρώτη συμμετοχή των «σφυροδρέπανων» στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Εργαζομένων στα ΜΜΕ. Μάλιστα, παρά το σχετικά άσχημο ξεκίνημα στη β' φάση της διοργάνωσης, παρά τις απώλειες από τραυματισμούς και άλλες υποχρεώσεις, η ομάδα του «Ριζοσπάστη» κατάφερε στο τέλος να «τρέξει» ένα σερί νικών μέχρι να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, αποκλείοντας διαδοχικά τις ομάδες του «Eurosport», του «Εθνους» και του «ΣΚΑΪ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ