Τρίτη 23 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΝΙΚΑΙΑ
Με κομμουνιστή δήμαρχο για να ξαναγίνει η γειτονιά μας κάστρο της λαϊκής αντίστασης!

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ

Ο Π. Κατηφές
Ο Π. Κατηφές
Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Νίκαιας - Ρέντη παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στο ρεμπετάδικο «Κοκκινιώτισσα».

Παρουσία εργαζομένων, ανθρώπων κάθε ηλικίας, ανακοινώθηκαν τα 102 ονόματα των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο, στις κοινότητες και στην Περιφέρεια, όλοι τους αναγνωρισμένοι αγωνιστές, μπροστάρηδες στους λαϊκούς αγώνες στους χώρους δουλειάς και στη γειτονιά τους. Με το σύνθημα «ΚΚΕ ισχυρό, δύναμη για το λαό», που δόνησε αρκετές φορές το χώρο της «Κοκκινιώτισσας», η Νίκαια των μεγάλων αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας έδωσε το μήνυμα ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!

Την κεντρική ομιλία και την παρουσίαση των υποψηφίων πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Κατηφές, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην αρχή της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κόμμα.

Σύντομες παρεμβάσεις πραγματοποίησαν οι Δημήτρης Κουφόγιαννης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, και Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πρώην δήμαρχος Νίκαιας εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο που στήριζε το ΚΚΕ.

Ο Ν. Αμπατιέλος
Ο Ν. Αμπατιέλος
Παρευρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά, ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας της και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νίκαιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ.

Ο Ν. Αμπατιέλος ξεκίνησε την παρέμβασή του αναφερόμενος στο ρεύμα συστράτευσης με το ΚΚΕ, που εκφράζεται σε όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος. «Η μοναδική χρήσιμη επιλογή για τα λαϊκά συμφέροντα είναι να τραβήξουμε έναν δρόμο λαϊκής αντεπίθεσης, έναν δρόμο ισχυροποίησης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!», τόνισε, προσθέτοντας πως αυτή είναι η «μόνη απάντηση και στην άνοδο της ακροδεξιάς». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους 500.000 νέους ψηφοφόρους, υπογραμμίζοντας ότι «θα τιμωρήσουν αυτήν την κυβέρνηση, θα τιμωρήσουν αυτόν το δρόμο που έχουν ακολουθήσει όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις. Θα δυναμώσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ».

Να δώσει το δικό του κόκκινο μήνυμα σε όλες τις κάλπες κάλεσε το λαό της περιοχής ο Στ. Μπενετάτος, τονίζοντας ότι η ουσιώδης διαφορά των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων των αστικών δυνάμεων είναι ότι «εμείς δεν χωράμε στο "μικρότερο κακό"! Δεν συμβιβαζόμαστε με το "μικρότερο κακό" που δεν είναι ποτέ μικρό τελικά! Εμείς αγωνιζόμαστε διεκδικούμε!». Ο Δ. Κουφόγιαννης μίλησε για την επιλογή του να είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», τονίζοντας ότι «το μοναδικό κόμμα που μας στήριξε και συνεχίζει να μας στηρίζει στα καθημερινά προβλήματα είναι το ΚΚΕ. Η μόνη πραγματικά ανεξάρτητη δύναμη είναι η "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ. Η "Λαϊκή Συσπείρωση" στη διοίκηση θα είναι η δύναμη για τους πολλούς!».


Τέλος, ο Π. Κατηφές απηύθυνε κάλεσμα σε «θέση μάχης», «για να ξανακάνουμε την πόλη μας κάστρο αντίστασης και αγώνα, για να βάλουμε φραγμό σε ό,τι αντιλαϊκό ετοιμάζουν μέσα από τους δήμους». «Με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ, τη μοναδική δύναμη που μπορεί να σταθεί απέναντι στην εγκληματική οργάνωση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που με την ανοχή και τη στάση των ίσων αποστάσεων του σημερινού δημάρχου, για να έχει μια δεξαμενή ψήφων, μαγάρισαν την αιματοβαμμένη από τους φασίστες Κοκκινιά», σημείωσε. Και έκλεισε μ' αυτά τα λόγια:

«Με τη "Λαϊκή Συσπείρωση", λοιπόν, το κόκκινο ψηφοδέλτιο του αγώνα, της αντίστασης, της ρήξης, της ανατροπής, της προοπτικής για μια ζωή που μας αξίζει... Γιατί και στην Τοπική Διοίκηση, όπως και στην κοινωνία, δύο γραμμές συγκρούονται: Από τη μια η πολιτική που συνθλίβει τη ζωή μας. Αυτή η γραμμή υπηρετείται και εξειδικεύεται στην πόλη μας από τον σημερινό δήμαρχο, που είναι ο επίσημος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τον στήριζαν η ΝΔ και τμήμα του ΚΙΝΑΛ. Από την άλλη, ο δρόμος του αγώνα για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος και θα τον υπηρετήσουμε».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θρασύδειλο χτύπημα στον Β. Τομπουλίδη από φασιστοειδή(2023-10-05 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2023-10-04 00:00:00.0)
Δίνουμε τη μάχη για να ξεκινήσει μια μεγάλη αντεπίθεση του λαού μας(2019-05-24 00:00:00.0)
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2014-04-25 00:00:00.0)
Με όλες τις δυνάμεις για την οργάνωση του λαού(2010-11-10 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αθήνα(2010-07-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ