Παρασκευή 19 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Νέο ΔΣ στον Σύλλογο Σπουδαστών ΤΕΙ Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Σπουδαστικού Συλλόγου ΤΕΙ Καρδίτσας που προέκυψε από τις εκλογές, στις οποίες η συμμετοχή ήταν μαζική. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 139 σπουδαστές και η «Πανσπουδαστική ΚΣ» πήρε 110 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 27 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ανάμεσα σε άλλα σημειώνει: «Οι φοιτητές του ΤΕΙ Καρδίτσας στέλνουν ηχηρό μήνυμα για το τι είδους Σύλλογο θέλουν. Δείχνουν την εναντίωσή τους στον εκφυλισμό και στη διάλυση όχι μόνο του Συλλόγου, αλλά συνολικότερα του φοιτητικού κινήματος. Απαντούν σε όλους αυτούς που τους θέλουν αμέτοχους στα μέτρα που παίρνονται και αφορούν τις σπουδές τους και το εργασιακό τους μέλλον.

Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με μαζικές διαδικασίες, Γενικές Συνελεύσεις, ανοιχτά ΔΣ και καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν. Θέλουμε ένα Σύλλογο που εκτός από αγωνιστικά θα έχει πολιτιστικά και αθλητικά χαρακτηριστικά. Η δραστηριοποίηση του Συλλόγου μας να γίνει μέλημα του κάθε φοιτητή ξεχωριστά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ