Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Ανακοινώθηκαν χτες από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα εξετάσεων των ειδικών μαθημάτων, των μουσικών μαθημάτων και η προθεσμία διεξαγωγής υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα ξεκινούν στις 21 Ιούνη με Αγγλικά και συνεχίζονται ως εξής: 22 Ιούνη Γερμανικά και Ισπανικά, 24 Ιούνη Ελεύθερο Σχέδιο, 25 Ιούνη Γραμμικό Σχέδιο, 26 Ιούνη Γαλλικά, 27 Ιούνη Αρμονία, 28 Ιούνη Ελεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, 29 Ιούνη Μουσική Αντίληψη και Γνώση, 1 Ιούλη Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, 2 Ιούλη Ιταλικά.

Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ορίζεται το διάστημα από την Τρίτη 18 Ιούνη μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιούνη.

Υπενθυμίζεται πως οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους από τα Γενικά Λύκεια ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιούνη ενώ μία μέρα νωρίτερα αρχίζουν για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Ολοκληρώνονται στις 18 Ιούνη για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και στις 20 Ιούνη για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org