Τρίτη 16 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ
Ψήφος για δημοτική αρχή αγωνιστική στο πλάι του λαού και όχι εναντίον του

Πρόκριμα νίκης αποτέλεσε η συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Σκόπελο το Σάββατο 13/4, στην οποία παρουσιάστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Αναγνώστου το μεγαλύτερο μέρος του ψηφοδελτίου για το δήμο. Η αίθουσα του κινηματοθεάτρου «Ορφέας» αποδείχτηκε, τελικά, μικρή για να χωρέσει τους Σκοπελίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώ επικράτησαν αγωνιστικός ενθουσιασμός και αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί.

Τη συγκέντρωση «άνοιξε» ο Γιώργος Γούλας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σποράδων, ο οποίος παρουσίασε τις θέσεις και την πλούσια αγωνιστική δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θεσσαλίας.

Δήμαρχος μπροστάρης στις μάχες του λαού

Στην ομιλία του ο Γιώργος Αναγνώστου, θέτοντας το δίλημμα αυτών των εκλογών, κάλεσε σε εκλογή δημοτικής αρχής - μπροστάρη στη μάχη μαζί με το λαό και όχι δημοτικής αρχής διαχείρισης και ενίσχυσης της υπάρχουσας αντιλαϊκής πολιτικής. «Το μοντέλο του δημάρχου - μάνατζερ, του δημάρχου με πολιτικές "άκρες" το ζήσαμε και ξέρουμε ότι χρεοκόπησε. Ζήσαμε τις υπερβάσεις, τα στρατηγικά οράματα, τους ενωτικούς, τους δοκιμασμένους, τους χαρισματικούς!», ανέφερε.

«Ολοι μαζί αυτοί δεν υλοποίησαν έργα υποδομών απαραίτητων για τις λαϊκές ανάγκες γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ, αφού δεν προσφέρουν τα προσδοκώμενα κέρδη για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τήρησαν σιγήν ιχθύος.

Δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητές τους τα μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των δημοτών, η αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική θωράκιση που χρόνια τα θέτουμε επιτακτικά ως ΚΚΕ και "Λαϊκή Συσπείρωση". Αυτό που αποκαλύφθηκε στη Σκόπελο, επαναλήφθηκε με τραγικό τρόπο στις πλημμύρες στη Μάνδρα, στη φωτιά στο Μάτι και σε όλη τη χώρα, όπως πρόσφατα στην Κρήτη.

Στην καταρρέουσα Σκόπελο, στα γκρεμισμένα γεφύρια στην Κρήτη, στα καμένα σπίτια στο Μάτι, στους πλημμυρισμένους δρόμους της Μάνδρας μπορεί να δει κανείς πώς ενοποιείται η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των δήμων και των Περιφερειών».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων την καθολική παροχή υψηλού επιπέδου, δωρεάν υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, την άμεση επαναφορά του μειωμένου νησιωτικού ΦΠΑ, την κατάργηση του Πράσινου Τέλους και του 80% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ. Επίσης, τον συνολικό σχεδιασμό και χρηματοδότηση από το κράτος όλων των αναγκαίων μέτρων και έργων για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς, κ.λπ.), της μεγάλης έκτασης βιομηχανικών και άλλων ατυχημάτων, μολυσματικών εστιών, τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, τη φθηνή, συχνή και ασφαλή συγκοινωνία του νησιού με τον Βόλο και τη Στερεά Ελλάδα για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών και του Τουρισμού.


Κορυφή σελίδας
Εκλογές Ιούνη 2023
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ