Παρασκευή 12 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Κάλεσμα συμπόρευσης των εργαζομένων, του λαού με το ΚΚΕ στις καθημερινές μάχες και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις του επόμενου διαστήματος απηύθυνε, χτες το απόγευμα, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας από την Πετρούπολη, «την πόλη των αγωνιστικών παραδόσεων αλλά και την πόλη των σύγχρονων διεκδικήσεων του λαού», στη συγκέντρωση που οργάνωσε η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ.

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ, αντεπίθεση λαέ», το δικό τους μήνυμα ελπίδας και νίκης έστειλαν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, νέοι, συνταξιούχοι, που γέμισαν την κεντρική πλατεία της Πετρούπολης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΚΚΕ να κάνουν την «πραγματική διαφορά», να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτιά του στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές εκλογές, να αναδείξουν ξανά κομμουνιστή δήμαρχο στην πόλη τους.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυνε ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος, ενώ στη συνέχεια στο βήμα βρέθηκε ο δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βαγγέλης Σίμος.

Το «παρών» στη συγκέντρωση έδωσαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Λουίζα Ράζου και Θοδωρής Χιώνης. Επίσης, οι πρώην δήμαρχοι της πόλης Γιώργος Γιώγος και Θωμάς Κοτσαμπάς. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, καθώς και πλήθος υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ