Πέμπτη 11 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο ΚΑΤ και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, στις 10 π.μ., θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους της καθαριότητας, στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου τους. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Παύλου στο Μεταξουργείο (καφενείο «Ροζαλίνο»).

-- Στις 7.30 π.μ., η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω, θα επισκεφτεί τη Μονάδα Διανομής των ΕΛΤΑ στο Αιγάλεω, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, στις 9 π.μ., θα συναντηθεί με το Σωματείο Εργατών Τελετών «Αγιοι Θεόδωροι». Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί τη Δημοτική υπηρεσία Α' Κοιμητηρίου. Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί τα 21ο & 165ο Δημοτικά Σχολεία (Κύπρου 44 - 46). Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Ανω Κυψέλη (καφενείο «Το Αμπάρι του Πεντάρα»), μαζί με την Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης και η Τασία Τσατσούλη, υποψήφια δήμαρχος Ηλιούπολης, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στα καταστήματα της λεωφ. Ειρήνης στην Ηλιούπολη. Θα ακολουθήσουν ομιλία και συζήτηση στο αναψυκτήριο του Αλσους «Δ. Κιντής».

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στο Ιλιον (καφενείο «Η Αστυπάλαια», Παλατιανής 45), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το Σάββατο 13 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ. ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της λεωφόρου Φυλής και στο κέντρο του Καματερού. Θα ακολουθήσει συζήτηση στο «Art Hobby Cafe», στην πλατεία Δημοκρατίας.

-- Στις 10.30 π.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση συνταξιούχων στο Ιλιον (Πολιτιστικό Καφενείο, Αγ. Φανουρίου 99), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 8 μ.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μαζί με υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ θα μιλήσουν σε σύσκεψη - συζήτηση νεολαίας, στην οποία καλούν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ Αγίων Αναργύρων - Καματερού, στις 8 μ.μ. στο cafe «Nouvel» (λεωφ. Δημοκρατίας 62, κεντρική πλατεία Αγίων Αναργύρων).

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση νεολαίας στο Ιλιον («Stretto cafe», Μενελάου & Βρισηίδος), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος.

-- Η ΤΟ Κατασκευών διοργανώνει λαϊκό γλέντι στις 8.30 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος). Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Πρωτούλης.

-- Οι ΚΟ του δήμου Φυλής του ΚΚΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου (Μπουμπουλίνας και 17ης Νοεμβρίου). Θα παρουσιαστούν τα ονόματα των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Κυριακή 14 Απρίλη, ο Νίκος Σοφιανός θα έχει συνάντηση με τον αθλητικό σύλλογο «Τρεις Αστέρες» στις Τρεις Γέφυρες. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Σεπόλια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ