Τρίτη 9 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Συναντήσεις της ΠΣΟ στην Πάτρα

Από τη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου
Από τη συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου
Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Πάτρας είχε το περασμένο Σάββατο αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα της, Γιώργο Μαυρίκο.

Στη συνάντηση τα στελέχη της ΠΣΟ, που βρέθηκαν στη χώρα μας για τις εργασίες του Προεδρικού της Συμβουλίου, ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του ΕΚΠ για την κατάσταση και τις συνθήκες δουλειάς της εργατικής τάξης της πόλης, αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα ανεργίας που μαστίζει την Πάτρα ως αποτέλεσμα της επίθεσης κεφαλαίου - κυβερνήσεων - ΕΕ, καθώς και η προσπάθεια που κάνει το ίδιο το Εργατικό Κέντρο να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων, να μεγαλώσει ο βαθμός οργάνωσης στα σωματεία.

Αντίστοιχα, τα μέλη της αντιπροσωπείας της ΠΣΟ μετέφεραν τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς των εργαζομένων των χωρών τους, καθώς και πείρα από την οργάνωση του αγώνα στις χώρες τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην πόλη της Πάτρας, η αντιπροσωπεία της ΠΣΟ είχε επίσης συνάντηση με τον Κώστα Πελετίδη, δήμαρχο Πατρέων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ