Τρίτη 9 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αύριο οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές σε όλη τη χώρα

Αύριο Τετάρτη πραγματοποιούνται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές στους συλλόγους πανεπιστημίων και ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, και οι υποψήφιοι της «Πανσπουδαστικής ΚΣ» καλούν τους φοιτητές να κάνουν τη διαφορά, να κάνουν ένα βήμα μπροστά για ζωντανούς, μαχητικούς φοιτητικούς συλλόγους, που θα παλεύουν για τα σύγχρονα δικαιώματα των φοιτητών, θα βάζουν εμπόδια στην πολιτική κυβερνήσεων - ΕΕ - κεφαλαίου.

Οι κάλπες των φοιτητικών εκλογών είναι για τους φοιτητές μια ευκαιρία, ενισχύοντας την «Πανσπουδαστική ΚΣ», να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης για τα δικαιώματά τους, να διαμορφώσουν καλύτερους όρους μέσα στις σχολές για τον αγώνα τους.

Δικαίωμα ψήφου στις αυριανές εκλογές έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη των Συλλόγων, που ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει η Εφορευτική Επιτροπή που ορίζεται σε κάθε Σύλλογο. Για τα αποτελέσματα ισχύει το σύστημα της απλής αναλογικής και τα λευκά ψηφοδέλτια καταμετρούνται στα έγκυρα.

Το βράδυ της Τετάρτης, στην ιστοσελίδα ekloges-spoudastes.gr θα αναρτώνται τα αποτελέσματα από κάθε Σύλλογο, μόλις τελειώνει η καταμέτρηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα με τα αποτελέσματα και μέσω συνδέσμου (link) από την ιστοσελίδα του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (www.spoudastes.gr).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ