Σάββατο 6 Απρίλη 2019 - Κυριακή 7 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
2019 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Το Σάββατο 6 Απρίλη:

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Πειραιά Αττικής με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Πρόνοιας και της Ειδικής Αγωγής. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα της Β' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά (Δραγάτση 1Α). Θα απευθύνει χαιρετισμό η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στη Λαμπρινή και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο «Galleone» στην πλατεία Αγ. Αντρέα. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μετς, στο καφέ «Nuestra Familia» (Αναπαύσεως 18), μαζί με την Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια ευρωβουλευτή.

Την Κυριακή 7 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., στο Γαλάτσι, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με ομιλητές τον Γιάννη Πρωτούλη και τον Γρηγόρη Χαραλαμπίδη, υποψήφιο δήμαρχο Γαλατσίου.

-- Στις 12 μ., ο Νίκος Σοφιανός θα επισκεφθεί τα Αναφιώτικα και θα έχει συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. Στις 7 μ.μ., θα επισκεφθεί το Μαρκόνι.

-- Στις 11 π.μ., σε συζήτηση - σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61), με θέμα «Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2019. Συζητάμε για την Παιδεία και τα σχολεία της πόλης μας», θα μιλήσει ο Βαγγέλης Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11 π.μ., σε σύσκεψη στο Καματερό, στο καφενείο «Ατταλο» (Παπάγου 91), θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Τη Δευτέρα 8 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., στη Νέα Ιωνία, στο Παναιτώλιο (Καλογρέζα), θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης και ο Κώστας Κατημερτζόγλου, υποψήφιος δήμαρχος.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Το Σάββατο 6 Απρίλη:

-- Στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήμου Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών (αίθουσα Η/Υ), θα μιλήσουν η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Πέλλας, και ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε άλλες περιοχές

Την Κυριακή 7 Απρίλη:

-- Στη 11 π.μ., στη Βόνιτσα, στην αίθουσα του δημαρχείου, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα μιλήσουν ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας.

-- Στις 11 π.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης θα μιλήσει στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Προσοτσάνης Δράμας, στο δημαρχείο. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Κατερίνα Αετοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Προσοτσάνης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Ναυπακτία, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο «Ξενία» θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος και θα απευθύνει χαιρετισμό η Ντίνα Μπούρη - Δούρου, υποψήφια δήμαρχος Ναυπακτίας.

Τη Δευτέρα 8 Απρίλη:

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μαζί με τον Γιώργο Δελιχά, υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων, θα επισκεφθούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λαμία.

-- Στις 8 μ.μ., η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Κισσάμου παρουσιάζει το ψηφοδέλτιό της, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου στο Καστέλι. Θα μιλήσουν ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Γιώργος Φραγκιουδάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ